sym_yc teraziela 19+3 hafta +3 kilo ilk üç ay çok zor geçti 9 kilo verdim şimdi de üç kilo aldım inşaAllah 10 kilo ile süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız🥺 zaten yeterince yüksek kilo ile başladım
teraziela sym_yc Sen ilk üç ay çok vermişsin yaaa🙏 o yüzden alsan da birşey olmaz🙏 fazla almazsın yani diye düşünüyorum 🤗
teraziela Daisyy000 Bende ilkinde hemen veremedim bakalım bunda ne olacak doğumdan sonra 😂😂 inş çabuk veririz bebiş emiyor mu seni🤗
nursenasu27 teraziela hiç saymadığım bereketi kaçmasın diye ama başta 4 kilo verdim 54 olmuştum en son son tartıldığımda 71 kg 31 haftalık falandım o zamandım belli aya kadar hep aynı kilomdaydım birden kilo aldım açıköask
teraziela nursenasu27 Son zamanlar bebiş de kilo alıyor ondan fark ediyor bence vücut farklı bir kombinasyona giriyor😂
busraaker teraziela 21. Hafta +12 kilo nefes aldıkça kilo alıyorum diyetisyene başladım çok da yemiyorum öyle ekmek falan tüketmiyorum sağlıklı besleniyorum ama çok hızlı aldım kiloyu umarım biraz veririz diyetisyenle😊
teraziela busraaker Nefes aldıkça kilo alıyorum çok iyiydi bu ara bende öyleyim sanırım😂😂 aman iyi olalım da gerisi hallolur 😂😂
busraaker teraziela aynen öyle takmamak gerekiyor minnoslarimiz ve biz sağlıklı olalım gerisi önemli değil 😍😍😍
emine04444 teraziela 20 hafta +5🥹 mide bulantısı yaşadım 13. haftaya kadar sadece hamur işi yiyebiliyordum bu kadar oldu