1Ali +13ile kapatmıştım -18 olarak geri verdim 🤣60ile hamile kalmıştkm 73kilo ile bitirdim. 55kiloya kadar düştüm şuan anlık 57-58arası. Oğlumda 15aylık🫠bir şekilde gidiyor ya
teraziela Mara1 Ben ilk gebeliğimde çatlamadım ama şuan içinde daha belirtim yok o yüzden bu soruna doğru cevap veremiyorum 🫣
bilgedenizokaribal teraziela normalde çayı kahveyi bile şekerli içiyordum. Rafine şekeri ve tatlıyı kestim. Çok çok canım çekerse ayda bir, iki ayda bir yiyorum. Pilav makarna ekmek gibi karbonhidratlar da çok azalttım tadımlık yiyorum. Ona rağmen böyle 😂
hilal858_ teraziela 33+5 +11😳 63 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum ayak bileklerim şu 4 içinde ödem tuttu gerginliği hissedebiliyorum.. İlk defa 70 sınırını aştım 😅 bu 3.gebelik
Papatya05_ teraziela ilk gebeliğimde 25 kilo aldım benim için rekor gibiydi bu sefer gebe kalınca dikkat edeceğim dedim 33. Haftayım 9 kilo aldım sezaryen olacağım zaten 5 haftayı da 2 kiloyla kapatırsam mükemmel olacak Zaten ilke göre rekorumu kırdım da sayılır 🌸🌸
hilal858_ teraziela Şu alışkanlığını hamilelik öncesi edinmiştim allahtan😅 hamilelikte hiç zorlanmadan hep içtim 😊