bba0110 Nerminakta inşallah kalmamıştır kanaman azaldıysa ağrında yoksa büyük ihtimalle kalmamıştır ama kontrol ettir tabiki
Nerminakta yaseminkarakus0728 Lehrerin34 ben parça gordum oyle pıhtı gibi yoksa cok net şeyler gormedim hiç
Nerminakta yaseminkarakus0728 gittim canım hala parça varmıs rahmin agzındakileri temizledi antibiyotik verdi haftaya gel dedi
buketdeniz19 Nerminakta korkma kürtaj olmakta bişey yok 15 dakika sürüyor ve bayıltıyorlar seni bende kürtaj olmuştum içimde parça kalmıştı hatta doktor ihmali yüzünden 3 defa kürtaja alındım düşün rahime zarar gelmiyor vakumlu kürtajda
Nerminakta Lehrerin34 canım gittim doktor hala parça var dedi rahmin agzındakileri temizledi içerideki parçalarda kucuk dedi antibiyotik verdi haftaya gel dedi düşmezse kurtaj yapacak anestezi ile yaparım dedi ama belki gerek kalmaz dedi
buketdeniz19 Lehrerin34 ben özelde oldum fakat biziim burdaki devlette bayıltıp yapıyorlar insan canlı canlı ona nasıl dayansın ama eğer içinde parça varsa bu enfeksiyona yol açar seni riske sokar çoğu doktor içeriyi temizlemek istiyor
Mervoo6 Nerminakta canım bende aksarayda yaşıyorum 1 ay öncesinde kürtaj oldum ama beni tamamen bayıltıp yaptılar işlemii
Lehrerin34 damla6565 ben de bebekle birlikte kocaman parça düşürdüm. Doktora gidince hala parça var dedi kürtaj yapalım dedi.Yaptirmadim dün eve gelince bi büyük parça daha düşürdüm ama bugün dusurmedim hala sancı agri oluyor ara ara .