Nerminakta zuloss ayy kuşum inşallah çok çok istiyorum ama tekrar aynı şeyi yaşarım diyede cok korkuyorum 😔
zuloss Nerminakta bende 6 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü hemen üstüne gebe kaldım suan 17 haftalık gebeyim ☺️
Nerminakta yaseminkarakus0728 zuloss Ayy maşallah bitanem Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin banada dua et 🥰🙏
yaseminkarakus0728 Nerminakta canım bende 2019 da kürtaj olmama rağmen içimde parça kalmıştı. Bı hafta sonra kontrole Gittiğimde beni kürtaj yapan doktor yoktu başka doktor muane etti için de parça kalmış dedi ebeyi çağırdı tekrar kürtaj yapicaz bu sefer anestezi olmadan dedi ebede dayanamaz bünyesi zayıf dedi sona ikisi arasında konuştular bana iki tane hap verdiler yanagının içine koy em dedi günde bı tane olarak iki gün sonra kontrole gel dedi ilk gün akşam benden parça düşmüştü sona kontrole gidince temizlenmişti rahim. O ilacı ama bulamazsın ezcane satmiyo doktor öyle solemisti ve hiç kimseye soleme demişti hastaneden gizli vermişti bana hapi
Nerminakta yaseminkarakus0728 Rabbim iyi insanlar cıkarsın karşımıza gerçekten bak masallahhh iyi insanlarda var banada zorla kurtaj yapacaktı doktor çok sertti 😔
Lehrerin34 yaseminkarakus0728 doktor bana da ilaci yazdi ama bulamıyorum maalesef .ilaca sıcak bakmadı zaten kürtaj yapalım dedi.cumartesi düşürdüm bebeğimi kanamam agrim hala devam ediyor
bba0110 Nerminakta bende 9 haftalikken düşük yaptım daha yeni ama bebek 6.haftada kalmıştı sizin gibi 38 bindi betam düşük başlamadan sonrasında başladı 14 gün kanamam sürdü
Nerminakta bba0110 betanız ne zaman sıfırlandı bendende bi kahverengi bi kırmızı lan geliyor yarın bir hafta olacak
bba0110 Nerminakta baktırmadım kanamam başladıktan 1 hafta sonra sonra kontrole gittim parça kalmamış dedi doktorum gerek duymadım tekrar beta vermeye
bba0110 Nerminakta evt benimde öyleydi ilk 14 gün sürdü ilk 4 5 günü yoğundu regl gibiydi sonrasında lekelenme gibi devam etti oyle sürdü
AuraMomB Hem vücuduna hem de psikolojine yazık ediyorsun. İçeride parça kaldıysa çok riskli , bit de günlerce düşük yapmanın psikolojisi… Allah yardımcın olsun, kürtaj olman daha iyi olur senin için de