Fatma_furkan1996 bebeklerim__ oğlumu uyuttum televizyon izliyorum bende eşim yok çalışıyor😕sabaha karşı gelicek bende yarın avm’ye gitmeyi düşünüyorum birkaç eksiklerim var onları alıcam çıkmam lazım zaten ciddi manada bunaldım
tahamommy bebeklerim__ bu saatte süt sağıyorum 🥲 4. Ay atağına biraz erken başladık sanırım yarın annemlere gidip 1 hafta kalıp dinlenmek istiyorum artık 🥹
bebeklerim__ tahamommy oyyyy kuzum ya 3 aylik oldunuz demi siz bizden az kucuktunuz diye hatırlıyorum.. neler yapıyor minik🩷 anne evi dinlenme tesisi, 5 yıldızlı otel hersey var
aybalasmom bebeklerim__ uyuyordum Aybala hanımla uyandık. Yarına plan yapmaya korkuyorum dkdjjj, eşimin yanına gitmezsek evde kös kös otururum ya da arabayla turlamaya giderim çok sıkılıyorum 🙄🙄
tahamommy bebeklerim__ ahaha aynen öyle 🥹 evet aşkım sen ben ve @Herseydenbiktim arasında pek yok zaten, biz 3 ay 12 günlük olmuşuz bugün 🥲 hiç geçmiyor dediğim zaman su gibi geçmiş sanki
gunesimekardes bebeklerim__ ay herkesi uyuttum uyuyamadim yine. Evde kahvaltilik bisey kalmadi esime sabah markete sen gider misin dedim. Market 100mt filan. Usencinden sabah sizi kahvaltiya gotureyim dedi😀
gunesimekardes aybalasmom dogru zaman degolse basa bela. Haftaya tasinacagim yarin esim evdeyken ufaktan toparlanmak istiyorum😊 bazen cok iyi gelse de bazen cok sikinti
aybalasmom gunesimekardes güzel yanından bak, eşya toplayacaksın yemek derdin yok 🤭 gelince de yardım eder herhalde