kizmizimavi Snmsu izmir metropolde 11. Haftamda 90 bin doğum paketi teklifi almıştım. Bursa medicanaya da sorucam taşınacak gibiyiz çünkü ama orası için de dogum paketi 90 diyorlardı en son, 2 gün önce bir yorumda görmüştüm
bedia_brt Sude_bircan Bende Optimed Çorlu hastansine gidiyorum orda doktordan duymadım ama çevremde 50 bin tl diyen vardı öyle duymuştum dogumuma daha var doktorla görüşmedik daha konuyu 👼🫧
Kubra12355 Snmsu ahh ahh ben Kocaeli’de.oturuyorum uygun diye adatip Sakarya gidiyorum 39k dediler sezeryan için normal doğum için 54 k dediler ben aslında sancimla gidersem normal doğum denemek istiyordm ama bu fiyat farkı ile zor gerçekten😂tüp bebek olduğu için çok son haftayı da beklemem açıkçası tehlikeye girmesin diye
neseistik Kubra12355 ben İzmit’te oturuyorum zam gelmeden önce 110 bindi doğum paketi neden şehir hastanesine gitmiyorsun
ahu301 ikincibebek2 evet doğum ücreti, oda süsleme , fotograf çekimi, kan tahlilleri, nst, 1 psikolog muayene 1 diyetisyen muayene, cilt bakımı , emzirme danışmanı, baba mini check up . 5 muayene 5 kontrol, toplam 70 bine aldım. 2026 fiyatları yansımamıştı
ikincibebek2 Fiyat bilgisi yazan güzel anneler yaşadığınız il ve gittiğiniz hastaneleri de yazar mısınız 🤗🌹
Kubra12355 neseistik tahlilleri hep orda yaptırdım eşim yanımda olsun istiyorum bir de isteğe bağlı sezeryan yapilmiyo tüp bebek olduğu için ben son haftalarda risk almak istemiyorum
Sude_bircan cero61 Benim doğumun ocakta sorduğumda söylememişti doktorum çok teşekkür ederim hangi doktora gidiyorsun
Sude_bircan cero61 peki birsey soracağım doktora mi sordunuz ücret için yoksa arayıp mi bilgi verdiler
btle97 Istanbul/Pendik medipol üniv. için fiyat aldım ben de kızlar ocak ayı zammı ile birlikte; Doğum paketi seçeneği yok. Muayene: 3.000₺ Normal D: 54.000₺ Sezaryen(zorunlu): 61.000₺ Suda D: 77.000₺ bu şekildeymiş, bilgilerinize..
cero61 Sude_bircan zikri öztürke gidiyorum ama farkettiğini sanmıyorum çünkü doktoru sormadan söylediler bu fiyatı
mels33 Snmsu devlete gidersem çok korkarım epilepsi hastasıyım Allah göstermesin bişey olur diye endişeliyim fazla ilgilenmiyorlar keşke özele gidebilsem pahalı olması bizi üzdü :(
Sude_bircan mels33 Ben başta bütün kontrollere devlete gidiyordum artık doğurmaya2 hafta falan kaldı özele aldım son 3 ayda randevumu orhan beydi
nursenasu27 Snmsu iki hafta önce gittiğimde şubatta olacak diye doğumum 50 binden nakit ödeme şartıyla 35 bine indirmişlerdi 10 gün ödeme süresi vererek veremedik tabi ki kredi kartı da kabul etmiyorlardı bakalım nedir şimdi ki fiyatlar
yvzslmvekrdsi Sude_bircan prof dr ların ücreti daha fazla oluyor. Doğum paketi aldığımda uzman dr 80 bin prof dr 110 bin demişlerdi
Twobabiess Snmsu 10 gün önce ben doğum paketi şeklinde satın aldım 6 muayene tüm tahlil tetkik oda süslemesi sezaryen doğum bebeğin annenin ilk kontrolleri içerisinde şeklinde 70 bin ödedim. Gaziantepte yaşıyorum bu arada