Snmsu Kızlar 2026 doğum ücretlerini öğrendiniz mi az önce aradım 10bin fark yansımış takipli olduğum hastaneye şoktayım
Zeynepefem Snmsu ne kadardı ne kadar olmuş canım ? Bende sormadım henüz haftaya gittigimde ogrenecegim
Mizgin2020 Snmsu keşke ocak ayına girmeden almış olsaydınız malesef hersey yükseldi ben paketi 50 bine aldim ocak ta zam geleceği için ocak ayına bırakmadım
melda1507 Snmsu Muayene 3.600 zam gelcek dediler , doğumda 35 miş ama onuda 45-50 yapmışlardır yıl başı öncesiydi
Keziban Myworlddd merhabalar paketle ilgili bir şey soracağım atıyorum Allah korusun ani bir durum oldu hastanenize yetişemediniz devlet hastanesine gittiniz ya da farklı bir hastaneye gittiniz ücret iadesi yapıyorlar mı acaba bilginiz var mı
aysenurakblt Myworlddd ben öyle birşey almadım özel sağlık sigortamın içinde var geçen sene 36 bu sene 45
btl194 ahu301 bana çok uçuk geldi ya ben deva da doğum yapacağım doktorm klinikte anlaşmalı olduğu hastanelerden biri Liv
mrvcastle ahu301 merhaba . 5 Muayene. Rutin kontrol mu oluyor aylik aylik yoksa dogum son ayı mı paketin icinde
Mapiamapia melda1507 sizin dpgum ucreti.cok uygun muayene cok yüksek garip. Ben muayeneye 2250 veriyorum dpgum aralıkta 60 bine aldim
azrayalin Snmsu Normal doğum fiyatı aldım. Bu sene için geçerli olan 42.000 Atlas Üniversitesi Hastanesi yarısını ödediğimiz için fiyatı sabit kıldık.
canan_aykut azrayalin bende haftaya randevu aldım aynı hastaneye doğum için konuşmaya gidicem inşallah çok yükselmemiştir fiyatı
Mirlay 32 haftalık iken bu senenin fiyatı üstünden sabitledik paket olarak takipli hastayım sezeryan 64 normal doğum 69 bin sabitlemeyi 69 dan yapıyorlar