Kubra12355 neseistik tahlilleri hep orda yaptırdım eşim yanımda olsun istiyorum bir de isteğe bağlı sezeryan yapilmiyo tüp bebek olduğu için ben son haftalarda risk almak istemiyorum
btl194 ahu301 bana çok uçuk geldi ya ben deva da doğum yapacağım doktorm klinikte anlaşmalı olduğu hastanelerden biri Liv
btl194 gonul0709 daha önce orda görev yapıyordu özlem borazan şimdi klinik te orda doğum işlemleri yapıyor yani birkaç hastane daha var da anlaşmalı olduğu yani deva biraz makul geldi fiyatı.benim için hekim önemli zaten
Sude_bircan cero61 peki birsey soracağım doktora mi sordunuz ücret için yoksa arayıp mi bilgi verdiler
yvzslmvekrdsi Bende Konya medova hastanesinde doğum paketini 80bine aldım şimdi ne olmuştur bilmiyorum
yvzslmvekrdsi Sude_bircan prof dr ların ücreti daha fazla oluyor. Doğum paketi aldığımda uzman dr 80 bin prof dr 110 bin demişlerdi
AslanEge İzmir Ayrancılar Medifema hastanesi sezeryan doğum 45.000 lira geçen hafta fiyat sabitledim ama Ocak zammı ne şekilde oldu bilmiyorum. Baştan beri oraya gidiyorum doktorumdan çok mennunum
Fatma_furkan1996 Snmsu pazartesi günü gidicem bakalım biz nasıl bir şok yaşıcaz inşallah uç bir rakam söylemez
lilyumberra ezgi3452 yılbaşından önce sormuştum 40 binden fln başlıyor sezaryen doğum Normal doğum 32 diye duydum
melikemm2708 ezgi3452 bende çok merak ediyorum daha bugün damla hocaya gittim. Muayene ücreti 2800 den 3600 olmuş. Ama doğum ücretini sormak aklıma gelmedi.
Farida_Aliyeva_ Iğdır özel medlife hastanesine gidicektim yılbaşından önce Doktor muainesi 1.500 tl İş saatleri içerisinde sezeryan 30.000 İş saatlerinden kenarsa 40.000 Şimdi güncellenmiş Doktor muainesi 2000 Sezeryanda 50.000 olmuş Yuh yanı türkiye batmış yaa
mels33 bsrm kız benim muane ücretim 1500 dü şimdi 2 bin olmuştur gittiğim özel çok iyidi Amerikan özel hastanesi Mersin Tarsus’ta
aslaninannesiii Muayene 2bin TL’den 3.500 TL olmuş Kağıthane Kızılay hastanesi be de şok geçirdim doğum henüz bilmiyorum şuandan düşünmekte istemiyorum 😓
HafzeKr123 aslaninannesiii gereksiz bi artış yapmışlar .. bende Cem hocaya takipliyim . Doğum ücretleri ne kadar olmuş acaba ?
narbibi İstanbul. Pendik cihan tip merkezi ne takipliyim muaneye ücreti 1.250 tl doğum ücreti ni 90yatirdim özel bölge hastanesinde doğum yapicam bi kaç saat sonra 👶💙kavuşma animiz geldi
bsrm mels33 2000 olmuşsa iyi bence fiyatlar aşırı pahali dogum ne olcak bilmiyorum inşallah cok fazla bir fiyat cikarmazlar
kubratercan Snmsu ben de Esenler Medipol’den fiyat aldım bugün: Normal doğum: 38.000-46.000 Sezeryan: 46.000-59.000 Doktora göre değişiyormuş fiyatlar
Pinaraydin_2969 kubratercan normal doğum 29 bindi. On bin lira fark koymuşlar demek. Acaba Ocak başı doğumları da dahil olacak mı
bedia_brt Sude_bircan Bende Optimed Çorlu hastansine gidiyorum orda doktordan duymadım ama çevremde 50 bin tl diyen vardı öyle duymuştum dogumuma daha var doktorla görüşmedik daha konuyu 👼🫧
Farida_Aliyeva_ orkidemm_ evet vAllaha gitdim sezeryan oldum girişte 2000 tl aldı doktor sadece ultrasonla baktı ona 2000 aldı sonra sezeryan oldum herşey içerisinde hastaneden çıkış yaparken 50.000 saydım çıkış işlemlerimi yaptılar