soleill Moz ya eşim de sarp cok begeniyor ama kafam cok karıısyor benim kararlıysan koy gitsin kararsızlık cok zor cunku😅
Moz soleill evet çünkü çoook düşündük başka isim olduramadık kimsenin fikri de umrumda değil kendi çocuklarına baksınlar hhjsajhda
soleill Moz ahhahahshsd heee size mi begendiricem sizi kücük cahiller 💩 bizdeki hormonlar onları parçalar üzülme dndjdj
soleill bebecim iki isim seviyosan zümranın yanına duru ve doga olur ama tek isim seviyosan hepsi cok tatlı
soleill elifkrttt Allah bagıslasın valla zeyd ömer hamza cooook begendigim isim ve kişiler tebrikler cenneti garantilediniz🎉 dndnjd
bebecim soleill normalde tek isim severim ama anneannemi yeni kaybettik onun adını da koymayı düşünüyoruz Hanife o da
elifkrttt soleill Hayırlı evlat olsunlar inşallah. İşim çocuğun karakterini yansıtıyor gerçekten. Hamzam çok heybetli Ömerim çok ağır. :)
soleill elifkrttt aminn en önemlisi o cidden. Yusuf da cok sevdigim bi isim ama liste uzadıkça bana bişeyler oluyor🤣🤣 Ama Zeydin yanına türkçe bir isim koysam diyorum bazen bakalım cocuk adını kendi secermis bekliyorum secsin diye😅😅😅
Frhnemkli soleill @priencessgirlmom bak kızımın ismi ELİZ EFNAN uyumu güzel aslında kızıma adaş olur belki😅🥰
pembeayakkabilikiz soleill zarif güzel anlamında ☺️ cennete açılan kapı vs yazanda var ama ne kadar doğru onu bılmıyorum doğru olmayabjljr bu tam araştırmadım daha 😃
elifkrttt soleill Zeyd ismi çok etkiliyor bebeği eğer koyarsan ne demek istediğimi göreceksin. Bebekliği çok rahat geçti benim. Yanına güzel bir isimle olabilir :)
pembeayakkabilikiz soleill benımde aklıma öyle geliyor çıtı pıtı bısey kibar akıllı vsınsallah öyle olur 😃
soleill elifkrttt yaaa maşallahh. İnşallah benim oglum da öyle olur🥹yanına türkçe bir isim ekleyebilirim dengeli olsun da istiyorum mesela zeyd Alper de hosuma gidiyor dusundukce karman corman oluyorum bazen yusuf alper diyorum sonra aklım Zeyd de kalıyor 🤣🤣 birini seçsem diğerinin boynu bükük🤣🤣
babyyyytwo elifkrttt bende Zeyd düşünüyorum yanına Aslan ismini tek yakıştırdım belki size de fikir olur
Frhnemkli Eliz Efnan, Aden Lina, Asel Zümra, Gökçe Alya, Buğlem Afra, Buğra Aslan, Yağız Berkay, Hamza Ayaz, Mahir Zâyn, Uhud Ârâf, Muhammed Mirza, Yusuf Mirza, Yani bazılarının anlamlarını bilmesem de ikili olup çok yakışan isimler kulağıma hoş geliyor.
Mutlu_Bir_Anne3 soleill Büyük oğlumun ismi Aras 😍🥰 şimdi ikinciye hamileyim, 32+5 haftadayız, ikinci bebeğim için de Altay ismini düşündük 😍😍❤️