pembeayakkabilikiz soleill benımde aklıma öyle geliyor çıtı pıtı bısey kibar akıllı vsınsallah öyle olur 😃
prensannesi_2270 soleill 1 oğlum var ismi Talha 2.ye hamileyim kızımız olcak uygun olduğunu düşündüğümüzden Alya koyacağız.💕 Kavuşmaya son 46 gün 👧🏼
Havin49_ derenelif teşekkür ederim Cnm bende çok beğeniyorum ilk oğlumun ismine uyumlu olsun istedim bunalrda
yascdem soleill kız ise parla erkek olursa yaman alp inşallah. Doktor erkeğe benziyor dedi ama tam odaklanmadım ben sağlıkla hangisi olacaksa o olsun ilk çocuğum kız onunda adı mina hilal fikir olsun size 🙂↕️
nurmom_ Ben isimlerin kişi üzerindeki etkisine çok inanırım o yüzden prenses kızıma duru ismini koyacaz hem duru güzelliği hem de duru bir ahlakı olsun niyetiyle🌸🥰
bebecim soleill normalde tek isim severim ama anneannemi yeni kaybettik onun adını da koymayı düşünüyoruz Hanife o da
babyyyytwo elifkrttt bende Zeyd düşünüyorum yanına Aslan ismini tek yakıştırdım belki size de fikir olur
yurdgul soleill bizde önce kızımıza İlayda düşündük sonra sonundaki daa beni brz düşündürdü isim uzuyormuş gibi geldi. O yüzen İlay Evin düşündüm. Uyumu güzelmi acaba benim içime sindi ama🤔
3bebekliannee yurdgul İlay çok zarif bi isim çok beğeniyorum ama evin i beğenemedim ya İlay Duru,İlay İpek,İlay İnci nasıl sizce güzel olabilir gibi 🥰