baharzknn Benimde bat 8 ocak 25inde pik günüydü. Aşırı akıntım var ve hafif bı lekelenme yaşadım. Kasığımda çok hafif bı ağrı var acaba olabilir mi? Akıntı hamilelik belirtisidir diyor ama emin olamıyorum acaba grip mi oldum diye
_Feslegennn__34 yaseminkarakus0728 ben elendim adet oldum 💆🏻♀️bu ay umudum hiç yoktu değerlendirememiştik doğru düzgün
yaseminkarakus0728 _Feslegennn__34 önümüzdeki ay inşallah senin ay’ın olur canım. Benimde umudum yok bakalım beklemedeyim hâla
mumoftwins Astunazmn ben de yaşıyorum aynilarini ama kan vermeye korkuyorum artik… insallah vardir hepimizde yeni yilda bu guzel mujdeyi alalim Rabbim hepimize anne baba olmayi nasip etsin
_Feslegennn__34 yaseminkarakus0728 ayyy inşallah kuzum inşallah hepmızın ayı olsun mutluğumuzu paylaşirız inşallah 🥹❤️
gebelk Beyaz kremsi akıntım var regl öncesi mi olur bu beraberinde normal ıslaklıkta oluyor ic camasırımda
Byn1998 mumoftwins 31 aralık 8 gün negatifti 1 ocak çok silikti wmin olamadım 2 ocak yani dün net çizgi gördüm bugünde tekrar edicem koyulaşmayı pazarteside kan vercem inşallah