Byn1998 mumoftwins 31 aralık 8 gün negatifti 1 ocak çok silikti wmin olamadım 2 ocak yani dün net çizgi gördüm bugünde tekrar edicem koyulaşmayı pazarteside kan vercem inşallah
duyguaydanuzaydan hayalirmak Teşekkür ederim ya bilmeden okuyordum hep mesajları 🤦🏻♀️ gebelik testi beklenen adetten önce mi yapılmalı peki
hayalirmak Adet gecikmesinde yapılması daha iyi olur bence ben kaçtane test yaptım negatif çıktı gecikmem olursa artık öyle yapcam bat 8 benim
isimsizzz1 Belirtiler var mı kızlar ben sürekli idrara çıkıyorum beyaz kaygan akıntım var 10 Ocak bat
csnnm isimsizzz1 ayn Beyaz kremsi akıntı bende var bide ıslaklık oluyor bat 7 bekliycem bakalım inşallah bu defa olur çok istiyoruz umarım gönlümüzdeki olur 🥹🤲 amin
hacrardc @“isimsizzz1”# isimsizzz1 benimde bat11 akıntım var sürekli idrara çıkıyorum sistit başlangıcı olduğunu düşünüyordum ama gebelik belirtisi mi acaba
isimsizzz1 Valla idrarım aşırı derecede seyrek sürekli tuvalete çıkmaktan bembeyaz sistit olsa öyle olmaz diye düşünüyorum seninse öyleyse eğer bilmiyorum bakalım bekleyelim
gmz585 Benimde on ocak regl günüm beklemedeyim bi kızım var ikinciyi istiyoruz bu ay klomen kullandım
isimsizzz1 gmz585 klomen yumurta çatlaması için mi ne için , benimde 1.5 yaş kızım var bizde ikinciyi istiyoruz bakalım
gmz585 isimsizzz1 regl düzdnsiz olduğu için yumurtlama günlerini daha iyi takip edebilmek için verdi doktor
hayalirmak Bat 8 ama şuan saat 3:50 peçeteye pembemsi hafif kan geldi sanırım adet oluyorum onun sancısı var çünkü ben elendim sanırım kızlar ve bu ay bütün belirtileri yaşadım hayal kırıklığına uğradım yine bilinç altımın oyununa geldim 🤦🏼♀️🥺