duyguaydanuzaydan hayalirmak Teşekkür ederim ya bilmeden okuyordum hep mesajları 🤦🏻♀️ gebelik testi beklenen adetten önce mi yapılmalı peki
_Feslegennn__34 yaseminkarakus0728 çatlamadan iki gün önce mi ne degerlendirdık bide çatlama günü bakalım nasıp
yaseminkarakus0728 _Feslegennn__34 bizde catlamadan bı gün öncesi ve iğnenin 36. Saati değerlendirdik sadece
Astunazmn hayalirmak kiz ayni seyi bnde yasadim iliskiden snra ayni senn dedigin şeyleri yaşıyorum normldr boyle olmazdi yarin kan vercem cok merak ediyorm ya insallah vardir
hayalirmak Astunazmn ay hadi inşallah senin kaç günün var regl gününe bide mutlaka haber ver merak ediyorum inşallah vardır inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder isteyen herkese 🙏❤️
mumoftwins Astunazmn ben de yaşıyorum aynilarini ama kan vermeye korkuyorum artik… insallah vardir hepimizde yeni yilda bu guzel mujdeyi alalim Rabbim hepimize anne baba olmayi nasip etsin
Astunazmn hayalirmak cnm vala bugun agir kaldirdim snra kanamam artti kan verdim yarima cikar ya adetm yada :( bilmiom
hayalirmak Astunazmn kız neden ağır kaldırıyorsun dikkat etmen gerekiyor ya hamileysen inşallah hamilesindir 🙏 bende akşam eve gelirken kaset test aldım bozuk çıktı sabah diğerini yapcam gerçi şuan çıkmaz ama bi umut belki çıkar dedim 🙃
Astunazmn hayalirmak vala hic umudum kalmadi ama belli olur yarin oglene 🥹Allahtan umut kesilmez bacim sen napcaksin
hayalirmak Astunazmn gebelik testi negatif ovulasyon testi hala çift çizgi çıkıyor anlamadım ama gebelik testi uygunlarından kaset testi yaptım