annabellee orkidemm_ doktorun erkek dediği kız kız dediği erkek çıkabiliyor bunlar yaşanmasa duymasak görmesek bişey demicem ayrıca ben size yazmadım başkasına yazdım lütfen konuşurken biraz dikkat edin
damlossss Benim de son bir aydır sol kaburgam ağrıyor arka tarafta ama inanılmaz bir ağrı neden oluyor bilmiyorum
Ceylnnn sebnemmy ilk zamanlarda solda ağrı sertlik hissettim ama ilk hareketlerini sağda hissettim şuan her yerde oğlum 😂
htcypr Çoğunlukla sol tarafta hissediyorum ara ara sağ tarafta hissettiğim oldu erkek bebişim olacak😇
ecemciik sebnemmy 28 haftalık hamileyim, bazen sağ tarafım taş gibi oluyor, ama genelde karnımın her yerinde oluyor tekmeler ve hissetmeler, bizimki içeride düğün yapıyor çok şükür 😅
Cicilininkini sebnemmy bende hep solda hissderdim 31olcaz 29dan beri sag tarafıma kafa atıyo sanki 😀😀
bsrbrkysr184_ Havin49_ ya çok güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyütün inşallah 🥰
babymom2026 sebnemmy Kıpır kıpır olduğu sürekli sörf yaptığı için net bir şey söyleyemiyorum ama genelde solda duruyor sağa tekmeliyor hatta bazen sağa kafasını dayıyor yaramaz ☺️🐣💙