ments Sağda solda olması bebeğin cinsiyetini etkimez ki , böyle şeylere inanıp takılmayalım, Allah en güzelini bilir. Bana göre çok saçma bir tespit.😕🤭
twobabymomm sebnemmy kızımı solda hissetmiştim bunu da solda hissediyorum bakalım ne olacak cinsiyeti 🫣
tarhanfur Ya ne alaka allah aşkına sağı solumu var bebek rahimin içinde dolanıp duruyor her tarafında şöyle hurafelere inanıp bide başlık açıyorsunuz😂
ongen sebnemmy 26 haftaya girdik coğunlukla solda hissediyorum çok nadirdir sağda hissettiğim o da genelde sağ tarafıma yattıgımda olur :) Cinsiyetimiz erkekk 💕
beyzacck anne41_ bende bu zamana kadar ne zaman ultrasona girdiysem kafası hep solda sağa doğru uzanıyor 15+3 haftalık şu an cinsiyetine baktırmaya gitmedim henüz
kerimeden Benim oğlumda sağdaydı şimdi de allah nasip ederse kızım olcak oda sağda yani bence de hurafe 😊
Neoncivciv orkidemm_ ilk sağ kaşığım ağrıdı hep de orası ağrıdı bende erkek hissediyordum ve erkek oldu ☺️
orkidemm_ Neoncivciv tamamen tesadüf böyle birşey yok canım ciğerim bebek bu sağda da durur soldada bebek rahimde cirit atar
annabellee Neoncivciv son 2 aydır benimki de sağda sola hiç geçmedi doğuma 20 gün falan var doktor ısrarla kız diyor ama her gören kız yayılır seninki öne gitmiş erkek diyor bilemedim
orkidemm_ annabellee he bacım doğuma 20 günün var doktorun bu güne kadar görmüş kız demiş ama senin karnın yayılmış erkek gibi tamam herkes öyle diyorsa öyledir doktor kim ki
annabellee orkidemm_ doktorun erkek dediği kız kız dediği erkek çıkabiliyor bunlar yaşanmasa duymasak görmesek bişey demicem ayrıca ben size yazmadım başkasına yazdım lütfen konuşurken biraz dikkat edin