bsrbrkysr184_ sebnemmy benim bebişim sağda canım ve bazen kendini böyle karnıma bir yaslıyor anlatamam ve o bir prenses şu kesin erkek yazanları anlamıyorum neye göre kime göre x-y kromozom’u belirliyor ya hani bunu 😅
bsrbrkysr184_ Havin49_ ya çok güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyütün inşallah 🥰
snlk94 2 hafta önce doktor kontrolünde doktorum bebeğin kesesi sağda erkek olabilir dedi :) bende ağrılarımı sağda hissediyorum yârın kontrolüm var bakalım ne durumda:)
snlk94 7 haftalık hamileyim daha erken tabiki :) 2.nci gebeliğim 6 yaşında bir kızım var sağlıkla inşallah birde oğlum olsun isterim tabiki :) kızımda çok zor hamilelik geçirdim bu hamileliğim çok şükür daha kolay geçiyor sağlıkla gelsin tüm bebişler🥰
erkekannesi1_ orhismommmmmm ahshhas nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz benim hep soldaydı hissetmeyi geç doktor sadece sol taraftan bakıyordu sağa hiç bakmazdı erkek oldu hareketle ne alakası var bunun 😂
ebrudefnee sebnemmy bende sol tarafımda hissediyorum sanki emin değilim ama daha 11 haftalık sol kasık tarafım daha çok ağrıyor ve sol tarafıma yattığımda sanki birşey batıyor gibi
ahu301 sebnemmy benimde öyle, sağ kaşığım daha çok ağrıyor, kız erkek farkederim bilmiyorum ama bizimki kız