Deletedmom_878 birumut_ haklısın ben bile stres yapıyorum sana stres yapma düşünme diyemem ki ama olumsuz düşünme olmadı olmaz deme olur diye düşün iyi düşünelim iyi olsun
Kubra381 Kızlar beyaz krem gibi akıntı neden olur Birde ben çok çabuk yoruluyorum mesela gardrobuöu düzenleyim dedim o kadar yoruldum ki nefes nefese ve karnımda acıma başladı onda sonra
bedia_brt Kubra381 Genelde o akıntıyı ve bu akıntıyı rahim de intihap olduğu için gelir ve halsizlik yapar sık su içersen ne doğal yönden sık idrara çıkarak akıntı düzelir canım
yarenkrcc birumut_ benimde aynı şekilde göğüs hassasiyetim var araştırmama göre bu iyi birşeymiş umudunuzu kesmeyin
yarenkrcc birumut_ bu yaşıma kadar yumurtlamadan sonra hiçbir zaman göğüs hassasiyetim olmadı ilk kez bu ay oluyor ve benide umutlandırdı🙈 herkesin belirtileri farklı göğüs hassasiyetiyle hamile olduğunu öğrenende var
arsesraa sseymamoms ay canım aynı benim de çok yürüyünce böyle tek taraflı tık tık atma gibi oluyor ama bat 31 dün test negatif gibiydi bi daha yapmaya korkuyorum
sseymamoms Hurremsultannn işte erkenden yapıp negatif görmek daha cok üzüyor. Pazartesi yapalım bnce😀
birumut_ Deletedmom_878 kanka 1 İ kocamın doğum günüsü bişey varsa bari erkenden öğreneyim diye ckmdmfm