gebelk Selam bende geldimm, pek umudum yok pcosum 5, ayım ama yinede insan umut ediyor :) duphaston kullanıyorum birde.. o yüzden göğüs ağrım kasık ağrım. Var ilaca baglıyorum ama sanki regl olcakmısımda karnım sismis gibi de bir yandan . Sat 4 aralık
bedia_brt Deletedmom_878 ben sık idrara çıktıktan tahminen 2 3 gün sonra test yapınca gebe olduğumu öğrendim idrarla ile beraber oturup kalker kasılmam da oluyordu ben adet olmayı beklerken gebe kaldığımı öğrendim zaten anne olmayı bekleyen biriydim çok güzel his 🥹
bedia_brt Deletedmom_878 gögüslerde hashaslık da vardı aslında tamamen adet belirtileri ile aynı test yapmayınca insan emin olamıyor eğer bekleyen anneyseniz umarım gebelik vardır canım 🥹🫶🏻
birumut_ Deletedmom_878 bende hiç bişey yok ya dpo 7 ama yok yani sadece gögüsüm şiş altına dokununca ağrıyor ama üstte şişlik yok başka hiçbir belirti yok bu ay da elendim
Deletedmom_878 birumut_ ya deme öyle bazen belirtisiz de olabiliyor olumlu düşün bende de göğüs ağrısı hiç yok mesela
yarenkrcc birumut_ benimde aynı şekilde göğüs hassasiyetim var araştırmama göre bu iyi birşeymiş umudunuzu kesmeyin
birumut_ Deletedmom_878 %99 elendim bene aşkım eşimle de kavga ettim bana biz kısır değiliz ağlama küçücük şeyden yangın çıkarıyorsun diyip duruyor sıfır destek
birumut_ Hurremsultannn hiç bişey hissetmiyorum nötr bence anne olan insan önceden belirti olmasa bile his olarak hissediyor kime sorsam evet bişeyler hissetmiştim ama adını koyamıyordum diyor bende bişeylerin olduğuna dair his yok afedersin döllenme olduğunu bile düşünmüyorum 😂😂 sanırım her ay bekleye bekleye hissisleştim artık yada çevrem öyle yaptı
Hurremsultannn birumut_ umutsuzluğa kapılma canım daha çok var ayrıca belirti hissedenler tamamıyla psikolojik hissediyor. Olay hücre çapında gerçekleşiyor vücudun hissetmesi çok zaman sonra hormon yükselirse oluyor tutunmuşsa .
birumut_ Hurremsultannn yapacak bişeyim yok çok ağlayıp sızlıyorum bu kısa sürede evlat diye yanıyorum ama isyan edemem olsa da allahtan olmasada başım gözüm üstüne
birumut_ Deletedmom_878 11 ay bir kimyasalım oldu herşey normal sadece tsh gebelik için yüksekti onuda normale çektik o kadar doktor yaşıma göre her şeyin iyi olduğunu söylüyor