senabkts Ya bişey sorucam sizede kramp giriyomu böyle arada ta kasıgımdan başlıyo böyle kalçamdan ayak parmaklarıma kadar vuruyo şuandada oldu şimdi ayak kaldı basamıyorum 😂😂
birumut_ Deletedmom_878 kanka 1 İ kocamın doğum günüsü bişey varsa bari erkenden öğreneyim diye ckmdmfm
Deletedmom_878 birumut_ ayyy inşallah çıkar da en büyük hediye olur of ben çok stres yapıyorum ya bu ay
senabkts birumut_ o agrılar diyorki ben burdayım nedense çok hissettim ben çünkü regl agrısı asla çekmem öncesindede belirtim olmazdı şuan ilk defa böyle belirti yaşıyorum regl belirtileri hiç yaşamadıgıma göre bi tek gebelik kalıyo geriyo
bedia_brt Deletedmom_878 gögüslerde hashaslık da vardı aslında tamamen adet belirtileri ile aynı test yapmayınca insan emin olamıyor eğer bekleyen anneyseniz umarım gebelik vardır canım 🥹🫶🏻
birumut_ Deletedmom_878 kanka daha demin eşim sinirlendirdi onu dövecektim beni koltuktan tepetaklak yaptı çocuk varsa da yok şuan
Hurremsultannn Dayanamadım acile gittim kan için <0.100 çıktı . Regle 5 gün var sizce olmuş mudur gebelik değeri böyle çıkan var mı
birumut_ Hurremsultannn negatif ama adetine daha var çok düşük bir ihtimal var ama neden yükselmesin ki
melike__41 Hurremsultannn daha adetine var adetten 1.2 gün sonra Kanda çıkanlar bile var ümidini kaybetme