Deletedmom_878 Hurremsultannn bilemeyiz ki canım çatlamadan sonra ilişki olması daha iyi diyorlar tam bilmiyorum da
sekermom0 Deletedmom_878 aynı aynı bir kaç gündür bir şeyler yaparken nefes nefese kalıyorum. Azıcık sırt bel ağrım var o kadar. Ama bende yumurtlama gününden sonra beyaz akıntı olmazdı. Şimdi var. Daha önce de böyle öğrenmiştim 🫣🤭 inşallah vardır ya
sseymamoms Deletedmom_878 bat 31 aralık. Belirtim yok sadece cok yürürsem tek taraflı kasık ağrısı cekiyorum bu aralar🥲 inş bu ay tutmuştur diye umut ediyorum😂 acaba ne zaman test yapsakkk
arsesraa sseymamoms ay canım aynı benim de çok yürüyünce böyle tek taraflı tık tık atma gibi oluyor ama bat 31 dün test negatif gibiydi bi daha yapmaya korkuyorum
bedia_brt Deletedmom_878 ben sık idrara çıktıktan tahminen 2 3 gün sonra test yapınca gebe olduğumu öğrendim idrarla ile beraber oturup kalker kasılmam da oluyordu ben adet olmayı beklerken gebe kaldığımı öğrendim zaten anne olmayı bekleyen biriydim çok güzel his 🥹
sseymamoms Hurremsultannn işte erkenden yapıp negatif görmek daha cok üzüyor. Pazartesi yapalım bnce😀