melike__41 Deletedmom_878 Byn1998 arsesraa hanega sseymamoms birumut_ Miraclem Öncelikle hepinize teşekkür ederim bat 3 Ocak adetime daha 6 gün var 18 Aralık pik 19 Aralık çatlama gördüm çatlama olduğu gün ilişki oldu adet bittikten sonra ilişki bir gün dolu bir gün boş 22 sine kadar devam etti bugün Dpo 9 da sabah silik çizgi görünce kanda 7.1 ile öğrendim doktor da pozitif 2 güm sonra tekrar kan ver dedi laboquick internetten sipariş vermiştim ve gerçekten iyi yakaladı awox erken gebelik testine çok zor görünürken bu testte daha rahat göründü
birumut_ melike__41 yaa hayırlı olsun inşallah çok da güzel artar sağlıklı gebelik yaşarsın taktik var neler yaptın xjdmmdn
Miraclem melike__41 hayirli olsun bu arada lütfen kaset test markasini söyler misiniz ? Bu degeri yakalamis
birumut_ Deletedmom_878 ben daha yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bugün kan vermeye gidecektim Allah ya önüme engel çıktı dedim yok demek ki
Deletedmom_878 birumut_ ben yaptım negatif valla baya da belirti var gibi gelmişti maalesef pozitife döner mi sence bat 3 ocak
melike__41 melike__41 ve belirtiler de bugün başladı kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı birde akıntı arttı aşırı derecede onun dışında bişey yok
hanega melike__41 bizim günlerimiz aynı pik günümüz adet olacağımız gün bende mi yapsam acaba test prdictor erly var bende o nasıldır acaba
Byn1998 melike__41 benimde arkadaşım gününe 6 gün kala öğrendi bu marlayla bende ondan aldım labaquick inşallah banada şans getirir hayırlı olsun bacımmm
melike__41 Deletedmom_878 evet ama o ara ben inanamıyordum çünkü hiç bişey hissetmiyordum ben bu ay yine yok felan dedim hatta internetten yine ovülasyon testi felan bakıyordum
birumut_ Deletedmom_878 diğer ay inşallah bacım ben salacağım demek ki zamanı depil 11 aydır ne diyim
melike__41 hanega valla normalde Dpo 9 düşük ihtimal mil hep Dpo 11.12 deniyordu ama çıktı tabi daha çoook erken
Hurremsultannn melike__41 yani dpo 11 12 olunca mı çıkıyor normalde testlerde . Senin ki 9 da çıkmış erken mi yani normal mi