arsesraa Kubra381 normalde 30 gün sürüyordu canım ama inofolic kullanmaya başladım geçen ay 2-3 gün erken adet oldum yani ortalama 28-30gün falan sürüyor
hanega Deletedmom_878 hayırlısı olsun canım benim 🫶🏻 rabbim hayırlı sağlıklı nesiller nasip etsin bu güzel günlerin huyu suyu hürmetine hem sana hem de tüm isteyenlere
arsesraa Kubra381 inşallah ya böyle evde sürekli test yapasım geliyor ama yurt dışında yaşıyorum gelirken awox almıştım yanıma son 1 tane kaldı elimde o yüzden tutuyorum kendimi 😂
arsesraa hanega evet canım Türkiye’ye göre çok daha pahalı ve istediğimde gidip beta da veremiyorum özel kliniğe gitmem gerekiyor onlar da baya pahalı yani kafama göre gidiyim de kan vereyim yok maalesef
melike__41 Deletedmom_878 Byn1998 arsesraa hanega sseymamoms birumut_ Miraclem Öncelikle hepinize teşekkür ederim bat 3 Ocak adetime daha 6 gün var 18 Aralık pik 19 Aralık çatlama gördüm çatlama olduğu gün ilişki oldu adet bittikten sonra ilişki bir gün dolu bir gün boş 22 sine kadar devam etti bugün Dpo 9 da sabah silik çizgi görünce kanda 7.1 ile öğrendim doktor da pozitif 2 güm sonra tekrar kan ver dedi laboquick internetten sipariş vermiştim ve gerçekten iyi yakaladı awox erken gebelik testine çok zor görünürken bu testte daha rahat göründü