Deletedmom_878 hanega ovülasyon pik oluyor ya o gün ilişki oluyor o günden itibaren sayıyor sanırım ben öyle biliyorum
Kubra381 Deletedmom_878 bu ay olmazsa diğer aylar deneriz Rabbim büyük nasip eder inşallah canım çok şükğr bir evladımız var 🤲🏻
Hurremsultannn melike__41 yani dpo 11 12 olunca mı çıkıyor normalde testlerde . Senin ki 9 da çıkmış erken mi yani normal mi
Hurremsultannn birumut_ benim dpo 9 gün . Regle 4 gün var . İlişki pik günü öncesi oldu . Sence olmuşmudur zamanlama iyi mi . Testler negatif hala
birumut_ Hurremsultannn aşko bana sorma ben 11 aydır deniyorum bir kez başardım onu da yanlış başarmışım kxmdkdkfk
Deletedmom_878 birumut_ ya melikeye hep sen gebesin öyle doğuyor içime dedim sürekli ama bu ara senden de gebelik haberi alacaz diye doğuyor içime bakalım 😀
birumut_ Deletedmom_878 pınar keşke öyle bişey olsa benden 1000 yıllık dua alırsın yatar kalkar dua ederim ismini dilimden düşürmem
sseymamoms melike__41 baya erken öğrenmişsin inş sağlıklı şekilde ilerler hayırlı olsun tekrardan 😍 bende awox bulabilirsem alıcam yarın
Deletedmom_878 birumut_ kız deme öyle ben sana dua ediyorum inşallah gebelik haberi alırsın diye sürekli yeminle ama içime öyle doğuyor bilmiyorum
Kubra381 Kızlar bişey sorcam ben 2 gebeliğim oldu ilki düşükle sonuçlandı iki gebeliğimde geç döllenme oldu bu ay da öyle bişey olabilir mi ya