hou çatlamış benim de bacılarım demin yaptım artık gündüz mü çatladı gece mi bilmiyorum bugün değerlendirme şansım kalmadı yarına iş işten geçer artık🙄🙄 @dalyaluna35 @Lavin08
Lavin08 hou evet bacim catlamis erken uyumazmi ebeveyn banyosu yokmu en uzak odayi ver bacim orda uyusun😅🙈
dalyaluna35 hou hadi gözün aydın bacim oyle dusunme pikken degerlendirdin ben de catlama gününü degerlendirmedim onemli olan pik gunu hadi bakalım sayma başlasın 🥰
Lavin08 neyazsamkii kuzum 2 3 gune pik olur gibi duruyor 11. Gun cok yakin araliklarla yapmissin 8 saat fark olmasi gerekiyor bilgin olsun 🥰🙏
hou dalyaluna35 ben de öyle düşünüyorum olacaksa zaten olur pik sabahı ve önceki akşamı değerlendirmiştim zaten yapay zekadan o günler en önemli olan diyor 😇
dalyaluna35 hou evet kuzum ben de öyle yaptim valla catlama gunu degerlendirmedim o yuzden, sayımlar başlasın 🥰
dil_n Slm herkese Bat 8 dayanamadım test yaptım kasık ağrısı dışında belirtim yok maalesef negatif ya 🙄 sanırım artık belirti aramayı bırakmalıyım
hou dil_n kuzum daha 6 gün var erken değil mi son 2 gün negatif görüp sonra pozitif görenler var bir kaç gün bekle bence 😇