hou dalyaluna35 aşkom dün sabah değerlendirdim ama bugün daha test yapmadım değerlendirmedim de eve geç giderim o saatten sonra test yapıp değerlendireyim mi yine de
dalyaluna35 hou degerlendir bacim dun sabah olmus ortalama 1 buçuk gun eder sen degerlendir sonra akışa birak testi at mutlaka 🥰
hou dalyaluna35 kuzum ya çok erken belirti için ama belki de döllenme belirtisi bilemeyiz inşallah öyledir🤣🫠
hou Lavin08 olmuş aşkom olmuş hadi bakalım geri sayım başlasın sağlıkla güzel haberler alırız inşallah ❤️🙏
hou dalyaluna35 belli olmaz canım benim her iki ihtimal de var çok kaptırmayalım yine de kendimizi sonra üzülüyoruz😔
hou trp dün olmuş çatlama kuzum bugün 1.gün sayabilirsin 🫠 güzel haberler alırız inşallah senden de🙏❤️
Lavin08 hou benim genelde 29 30 gunde 1 oluyot bacim bi gecen ay 28 gunde 1 oldum bakalim artik 14 15 i gibi test yapmaya baslarim daynanam😅😅
dalyaluna35 Deletedmom_787 evet kuzum gercekten oyle olmak lazım stres etkiliyor, ben de bu ay hic oyle odaklı degilim tutarsa tutar tutmazsa saglik olsun modu
Deletedmom_787 dalyaluna35 bakalım bu ay nolacak 😅 işin kötü yanı yumurtlama düzensiz olduğu için bat bilmiyorum 😅😅