dalyaluna35 hou sal kuzum dusunme baska şeylere odaklan sohbet muhabbetle gecir hep aklina gelmiyor oyle 😅
hou dil_n kuzum daha 6 gün var erken değil mi son 2 gün negatif görüp sonra pozitif görenler var bir kaç gün bekle bence 😇
dil_n dalyaluna35 canım normalde adete 10-15gun varken rahim ağrısı ve göğüs hassasiyeti olurdu hani anlarsın adet olacam derdim ama şimdi hiç yok Acaba normal mi hiç anlamadım ya
Deletedmom_787 dalyaluna35 bakalım bu ay nolacak 😅 işin kötü yanı yumurtlama düzensiz olduğu için bat bilmiyorum 😅😅
dil_n dalyaluna35 hou iremykn bebistakibi hou Lavin08 Deletedmom_787 eklemey unuttum herkese sorum 😊 eşiniz adet gününüzü takip ediyor mu? Belirtinizi fark eder mi mesela göğüs hassasiyeti falan bir de eşinizin içine doğuyor mu ‘bu ay olur hissediyorum ’ diye falan der mi merak ettim 😊
dalyaluna35 dil_n kimisinde hic belirti olmuyor kuzum kişiden kişiye değişiyor ama 6 gune erken bence 2 gun sonra yenile sen
hou dil_n kuzum o yalancı pozitif çok veriyor burda çok gördüm bana da nimo vermişti iki çizdi baya belirgindi öyle bir heyecanla gittim kan verdim negatifti burda paylaşmıştım herkes şaşırmıştı ama o da veriyormuş sonradan gördüm
dalyaluna35 iremykn progesteron hormonundan dolayi da olabiliyor kuzum gecen ay benim oyle oldu hamilelik olabilir mi dedim tutmadi
iremykn hou yumurtlama sonrası olmuştu ama son 2 gündür çok yoğun oluyor, bat 13 Ocak 26 aralıkta pik olmuştu 🙆🏻♀️🙆🏻♀️