Leylayaman ikiprensesannesi___ ben de 12 ocakta sezeryan olucam annem bir hafta kalacak benimle zor mu atlatabilir miyim çok endişeliyim ilk bebeğim
ikiprensesannesi___ Leylayaman Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nâsip etsin inşallah🤲 ilk hafta önemli zaten kendini toparlamaya odaklan toparlar bebeğinle de birbirinize alıştıkça zaten Allah’ın izniyle gerisi geliyo Allâh yardımcımız olsun inşallah
ikiprensesannesi___ Seyma190623 deme deme neye gülsem başıma geliyo çok marifetliyimdir bu konuda 🤣gelecekler gelecekler nazlanmazlar bizimkiler
Leylayaman baharbahce27 sorma valla her gün rüyamda doğuruyorum bebek uykusuzluk da yapmadı bende geceleri çok rahat uyuyorum milletin bebeği uykusuzluğa hazırlıyor benimkinde o da yok napıcam bilmiyorum
ikiprensesannesi___ Leylayaman belki seninki uysal olır kız bütün bebekler uykusuz bırakacak diye bişey yok ki😁
baharbahce27 Leylayaman ya biraz akışına bırakmak lazım amannn de anın tadını çıkar biraz, bende normalde evhamlı biriyim ama inanki saldım yani 😂
ikiprensesannesi___ Leylayaman korkuyu unutmaya çalış sâdece bebeğine kavuşmayı düşün zaten onu görünce geçecek herşey😊🥰
Leylayaman ikiprensesannesi___ çok teşekkür ederim moral oldunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏 çok sağolun
ikiprensesannesi___ Leylayaman morel olduysam ne mutlu bana rica ederim ne demek 🥰😍amin inşallah🤲🤲 😍🥰
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 şimdi kendisinden küçüğüne başladi ama diyo anne bu erkek bunu sevecem 😂😅