ikiprensesannesi___ Leylayaman morel olduysam ne mutlu bana rica ederim ne demek 🥰😍amin inşallah🤲🤲 😍🥰
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 şimdi kendisinden küçüğüne başladi ama diyo anne bu erkek bunu sevecem 😂😅
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ 😅😅 vay prensese bak senn erkek sevilirde kız niye sevilmiyo de ona
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 evet Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰😍
baharbahce27 Leylayaman ya biraz akışına bırakmak lazım amannn de anın tadını çıkar biraz, bende normalde evhamlı biriyim ama inanki saldım yani 😂
Leylayaman baharbahce27 her konuda planlı ve plana sadık biriyim bu belirsizliklerden dolayı galiba salamıyorum 🥹
Bebeek_12 ikiprensesannesi___ evet az kaldı hiç inanamıyorum☺️ amin canım Rabbim bekleyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin🤲🏻🌸
mavi123_ ikiprensesannesi___ aslında uygulamaya göre bende Ocak annesi olmam gerekiyordu ama işte bebiş biraz ilerde gittiği için artı bide sezaryen olacağım için aralık annesi olduk ve yarın doğuruyoruz Allah’ın izniyle😬😇
emelkayaefe 39+3 benimde ama doktor 2 haftaya falan dedi kafası önde dedi ama korkuyorum da geceleri uyku kalmadi valla
DiplomaliEvHanimi emelkayaefe 39+2 tım suam banada kafası 1 hafta onde dedı ılk kızımda bıraz buyuktu sunı ıle dogum yapmıştım Yarın kontrolum var devletteyım acıklıkda bakmadı hıc nst de sancım yok ama artık taşıyamıyorum
busramm233142 ikiprensesannesi___ az kaldı İnşallah Çarşamba günü Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
kartanesi___ ikiprensesannesi___ Bebeğim siz de ocakta hemen doğurun da şubat anneleri olarak sıra bize gelsin😂
ikiprensesannesi___ kartanesi___ tabi ki de güzelim benim hemen bizimkiler Aralık bebeleri gibi nazlı olmazlar inşallah 🤣
ikiprensesannesi___ DiplomaliEvHanimi Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰🤲
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 valla benim kızımın kafasını anlamak biraz zor hele erkeği görsün görecek gününü 😂