ikizlerinannesi58 elifoykum 7.haftadan selam :) doğru düzgün bir şey yiyemiyorum iştahsızlık ve mide bulantım var ya :(
elifoykum ikizlerinannesi58 yeaaaaaa ben de 7 haftaligim ikiz olduğunu yeni mi öğrendin sende , mide bulantım benim de çok malesef sağlıkla geçiririz inşallah
elisasla45 ikizlerinannesi58 bende 7 haftalık hamileyim ama 1 yaşındaki kızıma yemek bile yediremiyorum mide bulantısından
bus2109 Ben de yerimi alayım 🤭 14 haftalık olucaz yarın çok şükür herşey yolunda inşallah hepimizin sağ salim kucağımıza almak nasip olur 💕🤲🏻
egeileberil 19+4 bir kız bir erkek ikizlere hamileyim. Genel olarak iyi geçiyor. Doktorum çok kilo almamam yönünde sürekli uyarıyor. Şimdiye kadar 1 kilo almışım. Sizde nasıl kilo durumları?
elifoykum egeileberil ben daha 7 haftaligim henüz kilo almadım ama gayet iyi bir kilo maşallah sağ salim gelsinler hepsi 💞💞
elifoykum Rabiafa maşallah çok sevindim sağ salim gelsin ikiz gebelere erkenden alırlar bebeğini diyorlar çok endişe ediyorum daha 7 haftaligiz biz
Rabiafa elifoykum bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım benımkiler bıraksalar 39. Haftayı da tamamlarlar :)
aysegul53 elifoykum bende yeni öğrendim bizde 7 haftalığız yolun çok başı bi yanım aşırı mutlu bir yanım korkuyor
elifoykum Haticee11 maşallah Allah’ım sağlıkla ana babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarinizi darısı bizim başımıza inşallah 🤲🥹🥰🥰
a23_ elifoykum benimde ikiz ama henüz 5 haftalık tüp bebekle oldu kalp atışını bebeği 2 hafta sonra görecez sadece kese görebildim