a23_ elifoykum benimde ikiz ama henüz 5 haftalık tüp bebekle oldu kalp atışını bebeği 2 hafta sonra görecez sadece kese görebildim
elifoykum a23_ daha çok erken beklicez artık sağ salim ilerlersin inşallah benim de 7. Haftam zaten Doktorum da bana dedi ki beş on gün sonra iyice belirginleşir herşey sağ salim ilerlerse inşallah Sizin de öyle geçsin dilerim🤲🤲
Havin49_ duyguduygu_ miraç olsun bence Niran çok koyuldu bu sene bizde yağız ve yaman koyucam inşallah
Rabiafa elifoykum bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım benımkiler bıraksalar 39. Haftayı da tamamlarlar :)
ysm22 FEG01 ayyy valla ben araba icin on arkalı olanlar var marka falan hiç araştırmadım şekil olarak ön arka şeklinde düşünüyorum henüz almadım ama o daha az yer kaplar diye düşünüyorum
ysm22 16+5 gunluguz iki erkek 🥰😅 bizde inşallah 36 37 haftaları görürüz bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz 🥳😅
FEG01 ysm22 teşekkür ederim bende şimdilik sizin gibi düşünüyorum yürüyen merdiven ve kapılardan geçiş daha kolay olur diye 😅
ysm22 FEG01 aynen daha pratikmis gibi geliyor banada bakalım birde ben şu sallanan ana kucaklari otomatik varya ondan düşünüyorum kızımda almadım ama bunlar iki tane olunca alayım diyorum 😅