blnmyld esraern kuzum çizgiler çok mu uzak sanki benimkine gir bak böyle gözüküyorsa vardır muhtemeln
esraern blnmyld seninki daha belirgin benimki daha ince benim bat 30 Aralık olması lazım ama belim çok ağrıyor
yarenkrcc Kubra381 normalde regl öncesi göğüs hassasiyeti olur ama yumurtlamadan sonra ilk defa göğüs uçlarım hassaslaştı sol göğsümde elleyince daha hassas sağ pek değil
blnmyld esraern erken gebelik testi ile olabilir ama regl öncesi hormonlardan kaynaklı bile pozitif olabiliyor şuan bende güvenmiyorum teste ay sonu kan vericem istersen sende regl geçsin öyle test yap emin ol
bebistakibi yarenkrcc Evet sürekli oraya odaklanıyoruz çünkü . Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin hepimiz için dua ediyorum
elifffada yarenkrcc Benimde göğüs uclarim açıyordu ve dolgunlasmisti adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim ama kürtajla sonuçlandı bende birde eğilip kalktığımda baş dönmesi olmuştu sonradan hamilelikten olduğunu ogrenmistim
yarenkrcc elifffada çok üzüldüm canım tekrardan istiyorsanız rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah, ilk kez göğüs ucumda hassasiyet olduğu için umutluyum biraz bende
Cadoloz yarenkrcc evet o yuzden sana tavsiyem asla belirti arama reglin gecerse test yap ve öğren en temizi o yani canm
mmia yarenkrcc evet olabilir ben göğüslerimden dolayı anlamıştım. Çok erken başladı göğüs hassasiyetim
yarenkrcc mmia ilk defa yumurtlamadan sonra bu kadar göğüs hassasiyeti yaşadığım için umutlanıyorum bende 🫢