yarenkrcc elifffada çok üzüldüm canım tekrardan istiyorsanız rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah, ilk kez göğüs ucumda hassasiyet olduğu için umutluyum biraz bende
yarenkrcc mmia ilk defa yumurtlamadan sonra bu kadar göğüs hassasiyeti yaşadığım için umutlanıyorum bende 🫢
mmia yarenkrcc Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur. İnşallah sizde 2026 da sağlıklı sıhhatli afiyetli bi şekilde yavrunuzu kucağına alırsınız 🤲🏻
Atiye2727 yarenkrcc canım bende böyle bir şey oldu 3.. gebeliğim iki kızımda böyle bir şey yaşamadım bu 3.cude 45 günde göründü testler negatif ama ilk belirtim göğüs ucu ve göğüs hassasiyetiydi 20 günlük gecikmede başlamıştı şuan 12+3 günlüğüm ve halada sızlıyor
yarenkrcc Atiye2727 rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin🥰 geç döllenme mi oluyor sizin ki benim yumurtlamadan sonra başladı
bebistakibi yarenkrcc Evet sürekli oraya odaklanıyoruz çünkü . Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin hepimiz için dua ediyorum
fehuvenus yarenkrcc ben bunu gebelik olduğunda da olmadığında da yaşadım. Tek fark normalde yumurtlamadan sonra uçları acımaya başlar, adete yakın geçerdi. Hamile olduğum ay hiç geçmedi. Umarım gönlünüzdeki olur🌸
fehuvenus yarenkrcc adetten 4 gün önce falan adet olacakmış gibi ağrı başladı. Reglin ilk günü ağrısı gibiydi hatta pozitif görmeme rağmen adet olacağım sanmıştım. Bir de çocukluğumdan beri ilk defa ishal oldum sadece bir gün sürdü ama o heyecandan olabilir😂