GirlandBoy_Mom ikiprensesannesi___ aynen öyle bacım uykusuzluğun altında bazen çok sebep var da insan kendi kendine kalınca farkediyor sebebin aslında uykusuzluk olmadığını
ikiprensesannesi___ GirlandBoy_Mom yok o kafanın içindekiler yanlız kalınca insanı mah ediyor ee uyku nerden kalacak dimi
gamze6p @ikiprensesannesi___ bende aynı şekilde normalde hamilelikten önce emar çektir dedi doktor ben korktum gitmedim şimdi ise belim çok çok kötü doğum yapınca ilk işim emara gitmek olacak 🤦🏻♀️
ikiprensesannesi___ gamze6p detaylı onarım şart valla bende önce dişlerimle başlayıp sonra belim geçmezse onu soracam
yorgunannis Alya05 ayy bütün hepsi mi aynı olur benim kız da gündüz uyandırmasan 7 8 saat uyur diye tahmin ediyorum ama gece aman aman🫠
Alya05 yorgunannis Benm kız 8 günlük Gündüz sütünü içer uyur. Gece olunca direniyor süt içiyor gözleri dalıyor yine açıyor. Uyanık kalınca sürekli ağzını memeyi arıyor
ikiprensesannesi___ aybike2212 ah o 4 yaşındaki bebeden bende de var bıtane karşımda gün içinde eline almadığı arabasıyla bu saatte oturmuş oynuyor
aybike2212 ikiprensesannesi___ artık sabrımın sonundayım resmen uyumamak için acıkmalar çişim geldi susadım sıcak oldu üşüdüm yani şaka gibiler gerçekten sabır diliyorum