GirlandBoy_Mom ikiprensesannesi___ maalesef ki çok yorucu ve bunaltıcı bi durum uykusuzluk mahvediyor bi süreden sonra 🥲
aybike2212 ikiprensesannesi___ artık sabrımın sonundayım resmen uyumamak için acıkmalar çişim geldi susadım sıcak oldu üşüdüm yani şaka gibiler gerçekten sabır diliyorum
ikiprensesannesi___ aybike2212 teşekkür ederim Allah’ hepimize sabırlar versin zor bir sürec inşallah sapa sağlam çıkacaz 🥲
Alya05 yorgunannis Benm kız 8 günlük Gündüz sütünü içer uyur. Gece olunca direniyor süt içiyor gözleri dalıyor yine açıyor. Uyanık kalınca sürekli ağzını memeyi arıyor
ikiprensesannesi___ Alya05 Alya05 50 cm mi ne kadar cm’lik boyları ile biz koca insanları hizaya sokuyorlar derler tabi🤣
eslem2121 ikiprensesannesi___ iyi geceler aşkom valla uyumadım misafirim gitti bende uyumaya çalışıyorum
Alya05 ikiprensesannesi___ 😂🤣😁🤣🤣. Hahahahha aynen öyle bazen emzirirker uyuyakalıyorum başım önüme düşüyor 😁
demirrleydi_ ikiprensesannesi___ iyi geceler 🥱 minikleri ve herifi uyuttum bende yatakta dönüp duruyorum akşam bir yarım saat uyudum diye uyku tutmuyor ya