kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ iyi geceler canım. Bebeğimi yeni uyuttum ama kımıldayıp duruyor sürekli. Uyanacak diye tırsınıyorum bir miktar
GirlandBoy_Mom ikiprensesannesi___ iyi geceler canımm🌸bebeler çoktan yattı da ben ayaktayım neden bilmiyorum çok sinir bozucu uyuyamamak bazen🙂
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ amin amin canım. Hasta biraz öksürüyor. O yüzden baya zorlanıyoruz iki gündür. 😢
kartanesi___ ikiprensesannesi___ çok ya aslında sırt üstü uzanınca tuhaf bir şekilde iyi geliyor ama o şekilde yatmayın diyorlar🫤
ikiprensesannesi___ kartanesi___ benim öyle nefesim kesiliyo gibi belimde tutuluyor korkuyorum öyle uzanmaya offff
kartanesi___ ikiprensesannesi___ benim nefesim kesilmiyor tam tersi sırtım rahatlamış gibi hissediyorum
ikiprensesannesi___ kartanesi___ yok benim belim felç doğumdan sonra kendimi detayli bir kontrolden geçirtecem olmuyor böyle
gamze6p @ikiprensesannesi___ her yerim ağrıyor vallahi belim felaket sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor sırt üstü yatınca yerimden kalkamıyorum alllahım sabır versin biz hamişlere
yorgunannis Alya05 ayy bütün hepsi mi aynı olur benim kız da gündüz uyandırmasan 7 8 saat uyur diye tahmin ediyorum ama gece aman aman🫠
GirlandBoy_Mom ikiprensesannesi___ aynen öyle bacım uykusuzluğun altında bazen çok sebep var da insan kendi kendine kalınca farkediyor sebebin aslında uykusuzluk olmadığını