Bir hamile olarak rabbim kim bebek istiyorsa canına can katsın kucağını boş bırakmasın 40 haftalık hamilelik serüvenini herkese tattırsın herkes anne olmayı hak ediyor bana da sadece dua etmek düşüyor🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲🏼❤
    Mehtapsato amin canım inşallah. Bunlar gerçekten anne olmayı hakediyor. Benim abimin 2 kızı var ilk eşinden kadın gelip görmüyo bile çocuklarını. Şimdi bir kreşte anasınıfı öğretmenliği yapıyormuş tekrar evlenmiş ve o adamdan da çocuğu olmuyormuş. Millete de bir kere evlendim bebeğim olmuyor diyormuş. Görsen 15 yaşında gibi demezsin 2 çocuk doğurmuş diye.
      HazalGonca allah islah etain canim benim ilk esimden iki kizim var ben bunca sene tek basima buyuttum buyuk kizim 14 yasinda nasil dayanmis ki nasil birakip arkasina bakmadan gider insan o cocuklarin ahini nasil alir anlamiyorum ben okuldan 5 dakka gec gelse aklim cikiyo bisey mi olduki diye rabbim boyle insanlara vicdan nasip etsin
        Mehtapsato valla bilmiyorum canım üni okumuş boşandıktan sonra açıktan. Yerimiz yurdumuz aynı anlaşmalı da boşandılar. Çocukların biri 12 diğeri 11 yaşında. Biri esmer biri sarışın o kadar da güzeller bakmaya kıyamaz insan. Annesi de aynalara bakmaya kıyamaz makyaj manyağı süs püs olsun yeter ona. Olan benim kuzularıma oldu abimde evlendi Allahtan eşi çok çok iyi bakıyor kızlara gerçek anneleri gibi. Allah senin de yardımcın olsun canım dualarım seninle 🙏
          HazalGonca amin canim rabbim inslh yegenlerinin yuzu suyu hormetine abine ve esine guc kuvet versin o kadinida bildigi gibi yapsin inslh iyi insanlarla karsilasin yigenlerin canim beni kaderleride yuzleri gibi guzel olsun
            Mehtapsato Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin. Tek istrğim onların geleceği güzel olsun kendilerini kurtarsınlar. Ben hamileyim diye küstü büyük olan benimle konuşmuyor. Ben doğum yapmadım ama anneliği onlarda öğrendim. Urfalı arap diye çekindiğimiz kadın o iki kıza gül gibi bakıyor var ya. Nice iyi insanlar var. Hepimiz onlarla karşılaşırız inş.