Shylkyc Srfn11 ben de burda kafa birileri var mıdır diyordum ki yazını okudum 😀 vallahi eşim yanımda içerken kokusunu içime çekiyorum meretin. Büyüyünce ananın sana yaptığı en büyük fedakarlık diyeceğim kızıma 😀😀
petitehatunn Yasemin9420 bebişimin 40’ını yazlığa giderek uçurmayı düşünüyorum. Bol bol denize girip dinlenmek istiyorum. 6. ay sonrasında spora başlayıp evlenmeden önceki halime dönmeyi planlıyorum. ve yiyemediğim içemediğim ne varsa hepsini götürücem😂
bebekteyaparimkariyerde Deletedmom0909 benimde uzun ama üçüncü rafa uzanmam gerekiyor eşimde uzanırsan onların hepsini kırarım dedi korkuyorum 😂
Gulay123 [bilinmeyen] çatlaklardan nasıl kurtulmayı düşünüyorsunuz lazer gibi bi şey yapıyorlar sanırım onunla mı
Gegimasal Yasemin9420 ben de Kandil de tutmadim diye ruhum bir garip geldi Ramazan da doğumum şimdiden eda etmeyi nasip et Allahım diyorum sürekli 🌸 Rabbim nasip etsin size de bana da 🌿
Esrabrhk 😊 bence herkes bu dediklerini doğumdan sonrada yapamayacak neden derseniz bebek olucak onunla ilgilenecek biraz alışınca ihtiyaclarinizi karşılarsınız ..ınsanları korkutmak degil amacım ama küçük bebekle devamlı ilgilenmelisiniz o yüzden biraz daha erteliyceksiniz bunları güzel anneler
Tubaagbut Yasemin9420 saçlarımı kestirmekk, diyet yapmak,gezmek istiyorum inşallah :)) şimdilik aklıma gelenler bunlar
Shylkyc Srfn11 ooo miss o çocuk hayırlı evlat olur bak 😍🙆 bizim kız da öyle muhtemel. Şarap değildir rakıdır özü zillinin 😀 en kısa zamanda keyif aldığın sofralara geri dönmen dileğiyle arkadaşım ☺
1umutturyasamak Yasemin9420 herkesi evden kovup eşim ben ve oğlum bi yatakta geleceğimizle ilgili hayaller kurmak istiyorum 🤗
Ayguns Güzel bir hamama gitmek bütün vücudumu dinlendirmek istiyorum bir de masaj yaptırmak istiyorum sanki her gün başka bir yerim ağrıyormuş gibi hissetmekten gına geldi 🙄