Duyguanneoluyor Yasemin9420 😀😀 kndimi kuaföre fırlatıcm direk sonra hoplaya zıplaya oturup kalkıcam çok özledm o rahat harekt ettiğim günleri bide o instagram dan you tobe dan takip ettiğim doğum koçlarını hayatımdn çıkarıcam yeter be psikolojimi bozdular😀😀😀
Yasemin9420 Duyguanneoluyor bana da gına geldi. Aslında onlardan öğrendiğim çok şey var ama yordu beni artık onları takip etmek 😶
Dlkkoge Yasemin9420 Yasemin9420 valla eski pantolonlarıma girmek istiyorum bende yani bir an önce Doğum yapıp zayıflıcam inşallah🙏
AnneyizBizAnne Yasemin9420 çok ilginçtir bicok şey varken bu aralar buzlu soğuk bir kola içmeyi taktım kafama lakir lakir 😊
Hazinem Bebeğimi büyütmek rahatça hareket etmek ve bnde kuaföre gidip saçlarıma ombre yaptırmak koşmak istiyorum rahatça eğilmek kuş gbi hafif olmak istiyorum 😊
Funda6464 Yasemin9420 röntgen cekilemedigi için dişim yapılamadı hastaneden çıkıp dişçiye gitmek istiyorum çıldırmak üzereyim artık ağrısından 🙄😃
Gamzeemrmrt Sıpaya gıtmek zayıflamak. Yuzustu yatmak. Malesef catlak ılk dogumdan kalma hiç bir cacık olmuyor
Sevdaninmucizesi Yasemin9420 yüz üstü yatmayı özledim doğumdan sonra saça başa bakım yapıp kilom kalırsa işim kalan kiloları verip hamile olmadan önceki halim gibi fit olmak istiyorum ve Bebeğimle bol bol vakit geçirip gezmek tozmak doya doya onla olmak 😂♥️
Mervenin Yasemin9420 kendiöi sokakalara atıcam avm avm gezicem bol bolmyürüycem yürümeye hasrek gezmeye hasret kaldım 🤭😅