SevgibiR Yasemin9420 ben kuaföre gidicem saç bakımı ve kısa kesim yaptrcm başka da bebekle gezcez arabasında
Shylkyc Srfn11 ooo miss o çocuk hayırlı evlat olur bak 😍🙆 bizim kız da öyle muhtemel. Şarap değildir rakıdır özü zillinin 😀 en kısa zamanda keyif aldığın sofralara geri dönmen dileğiyle arkadaşım ☺
Srfn11 Shylkyc İnsallah kuzummm Allah nasip etsin saglikla dogsun bebislerimizde sofralar yine kurulur problem deil. Bugun ztn cok sevincliyim bebisim donmus artik donmez die korkuodum 🥰🥰🥰
Deletedmom231 Srfn11 İŞTE BU BEEE🤤 en çok özlediğim o ama ne yazıkki emzirme dönemininde geçmesini bekleyeceğiz🤦♀️
bebekteyaparimkariyerde Deletedmom0909 benimde uzun ama üçüncü rafa uzanmam gerekiyor eşimde uzanırsan onların hepsini kırarım dedi korkuyorum 😂
Nurpamuk Tecrübeli anneler bilir doğumdan sonra her vakiti uyumak için değerlendirmeye çalışıyorsunuz eğer bebeğinizin gazı olursa uykular düzene girene kadar gazını rahat çıkarana kadar zombi gibi dolaşıyorsunuz ben ilk bebeğimde 6 ay zombi gibi gezmiştim bebek uyuyor bende uyuyorum uyanıyor bende gazı oluyordu sürekli ağlıyordu her gün hastanedeydik neredeyse Allah hepimizin yardımcısı olsun ilk yıl çok zor geçiyor
Nazliozr Doğumdan sonra ilk işim biraz kendimi toplayıp safra kesesi ameliyatı olup istediğim gibi yemek yemek olacak 🙏🏻İnşallh aç geziyorum resmen🥴
Suuali Doyasıya kokoreç ve midye yemek istiyorum normal zaman da en çok sevdiğim şeydi hamile olduğumu öğrendiğim günden belli yemiyorum ama deli gibi canım istiyor 😂😂
Rabiaibrahim0803 Yasemin9420 ben hemen spora başlıycam ve saçımı boyatıcam.sonra oğluşumla gezmeleer 😀😍