melike__41 Deletedmom_878 ilk gebeliğimdi kalbi durmuş kontrolde öğrendim ondan sonra da 2 kimyasal gebeliğim oldu hiç çocuğum yok
melike__41 Deletedmom_878 inşallah 3 yıllık evliyim düşük kimyasal gebelikler artık çok istiyorum rabbim tabiki hayırlısını nasip etsin ama beklemek çok zor
Deletedmom_878 melike__41 ayy daha çok küçüksün aşkom olur inşallah takma stres yapma inşallah bu ay güzel haberleri alırız
melike__41 Deletedmom_878 en son ki kimyasal gebelikten 7 ay geçti biraz kendime izin verdim dinlendim son 3 aydır da tekrar deniyorum bu 3. Ay bakalım inşallah
Deletedmom_878 melike__41 çok zor anlıyorum ama bunda da var bir hayr bende düşükten çok etkilendim toparlanmam zor oldu
Deletedmom_878 melike__41 benimde 7 ay geçti canım 3 aylık düşükten sonra ovülasyon testi kullanmadım ben ama yumurtlamamı bilmiyorum bakalım tutacak mi bir ay denedik onda da tutmadı
melike__41 Deletedmom_878 tek tesellim şu an bu zaten şimdi nasıl geçecek bu 6 gün bilmiyorum internetten 15 tane gebelik testi sipariş ettim 😅🫣6. Günde başlarım yapmaya
Kubra381 Deletedmom_878 benm ilk düşük oldu düşükten 3 ay sonra hamile kaldım kızım 4 yaşında şimdi bebek düşünüyoruz inşallah nasip olur 🤲🏻🤲🏻
Deletedmom_878 Kubra381 ilişki sıklığınız nedir ovülasyon testi kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum da bundan okudum denemek lazım mı acaba
zynp92 Kubra381 yok tedavi olmadım açıkçası doktora bunun için hiç gitmedim evet sadece ovulasyonla oda daha bu ay ediyorum
Kubra381 Deletedmom_878 bi tedavi oluyor musun ilaç vs yoksa sadece ovülasyon testi ile mi takip ediyorsun canım
Kubra381 Deletedmom_878 gün aşırı birlikteliğimiz oluyor Kızımda doktor geç döllenme demişti o yüzden son zamana kadar değerlendiricez inşallah Ovülasyon kullanmıyorum