Kubra381 Deletedmom_878 bi tedavi oluyor musun ilaç vs yoksa sadece ovülasyon testi ile mi takip ediyorsun canım
Deletedmom_878 Kubra381 yok canım folik asit başladım testte kullanmıyorum gün aşırı denemeye çalıştım adetim 9 unda bitti 12 de başladım gün aşırı gidiyor şu an
Kubra381 Deletedmom_878 gün aşırı birlikteliğimiz oluyor Kızımda doktor geç döllenme demişti o yüzden son zamana kadar değerlendiricez inşallah Ovülasyon kullanmıyorum
Deletedmom_878 Kubra381 gün aşırı bir gün durup diğer gün değil mi canım bugün ve dün üst üste oldu uygulama yüksek yazıyordu denedik
Kubra381 Deletedmom_878 hadi bakalım İnşallah güsek haber alırsın canım 🙃 canım diyorum kaç yaşındasın
Kubra381 Deletedmom_878 bana da doktorum bi folik asit önerdi onu kullanıyorum insülin direncini kırıyor dedi yumurtalamayı düzenliyor dedi
Kubra381 Deletedmom_878 evet bir gün ara dediğin gibi bir kaç gün hergün birliktelik oldu Adetlerin düzenli mi mesela benim adetler düsensiz yumurtalama da düzensiz doğal olarak yumurtlamam ne zaman oluyor bilmiyorum
melike__41 Deletedmom_878 tek tesellim şu an bu zaten şimdi nasıl geçecek bu 6 gün bilmiyorum internetten 15 tane gebelik testi sipariş ettim 😅🫣6. Günde başlarım yapmaya
Deletedmom_878 melike__41 erken değil mi yaa 3 üne daha çok varr kaçına kadar birlikte olacaz ya üst üste oda sıktı artık 😀😀
melike__41 Deletedmom_878 zaten bugün yumurtlamayı yakaladık bu günden sonra sık sık olmasına gerek yok bu günden sonra canın ne zaman isterse
Deletedmom_878 Kubra381 benimkide düzensiz önce bir kaç gün geç oluyordu sonra aynı gün oldu sonra 4 gün erken oldu hep düzensiz canım valla
Kubra381 melike__41 kızımdayken kullanmıştım faydası olmuştu evet bu defa kullanmadım ama eğer hamilelik olmazsa diğer ay ovülasyon testi alırım
Deletedmom_878 Kubra381 oda biraz stres yapıyor gibi ya ben hiç kullanmadım ama tutmazsa beraber alalım