Deletedmom_878 Bacılarım nasıl değerlendiriyorsunuz gelin beraber bekleyelim fikir alışverişi yapalımm
Kubra381 Deletedmom_878 adetlerim düsensiz Pco var ama geçen ay klomen kullandım geçen aya göre düşünürsem ocağın ilk haftası adet tarihim bu ay Femara kullandım bakalım inşallah güzel sonuç alırız
Deletedmom_878 Kubra381 benim 8 yaşında kızım var ikinci gebeliğin sürpriz oldu 7 ay önce 3 aylık düşük yaptım olursa 3. Olacak inşallah sizin peki
Kubra381 Deletedmom_878 benm ilk düşük oldu düşükten 3 ay sonra hamile kaldım kızım 4 yaşında şimdi bebek düşünüyoruz inşallah nasip olur 🤲🏻🤲🏻
zynp92 Deletedmom_878 benim bat 4 Ocak ovulasyon kullanıyorum bu ay ilk defa bakalım nasip kısmet benimde aynı bir çocuğum var ikinci sürpriz olmuştu ama kaybettim bu üçüncü olacak
zynp92 Deletedmom_878 evet aynı 🥰9 Aralık’ta adet oldum daha yumurtalamam olmadı 27 28 gün döngüm canım
Deletedmom_878 zynp92 bende 3 aralıkta oldum yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum test kullanmadım hiç kaç ay oldu düşük yapalı neden kaybettiniz acaba
zynp92 Deletedmom_878 bende bu ay ilk defa kullanıyorum 2023 te kaybettim 16 haftalıkti kalbi durmuştu neden olduğunu söylemediler sen neden kaybettin canım ne kadar oldu kaybedeli basın sağolsun seninde 🙏
Deletedmom_878 zynp92 seninde başın sağolsun canım benim bende 13 haftalık kanamayla evde düşük yaptım strese bağlı biraz.diğer çocuğun kaç yaşında ?
melike__41 Deletedmom_878 ilk gebeliğimdi kalbi durmuş kontrolde öğrendim ondan sonra da 2 kimyasal gebeliğim oldu hiç çocuğum yok