asenazeynep kbrkkk Ahahaha oh ohh versin tabii annesi yaaa😅İnşallah bizim beyefendi de cuma günü pozlar verir🫠Gerçi devlete gidiyorum…cihazlar biraz eski olunca poz verse de belli olmaz yavrucum🥲
asenazeynep isimsiz19 Gördün mü canım kızçenii, ben de oğluşu çok özledim de günleri geçiremiyorum 🥹🥹
anonim51 asenazeynep 32+2 haftalık olduk yarın 11de ranvdevumuz var bebişin kilosunu çok merak ediyorum bakalm hanımefendinin keyfi yerinde mi🩷🐣
babygunes samira555 ya ne güzel bende kaç gündür çok kötüyüm ama doktora gitmedim hiçbir şey yapamazlar diye :(
asenazeynep ferimahh İnşallah sağlıkla duyarsın canım benim, en tatlış heyecanlaarr.☺️ Herkess çokk farklı zamanlarda duymuşş
annekiz6141 asenazeynep aynen İstanbul’da 2. Doktor’um var ona da çarşamba ya da cuma gidicem cinsiyet öğrenmeye bakalım 🙊
asenazeynep Dlrdgn Yaaa siz ne hissediyorsunuuzz, bizim oğluş 11 haftalıkken ben buradayım demişti😅 Sağlıkla görmek kavuşmak nasip olsun canım beniimm
Dlrdgn asenazeynep ben erkek hissediyorum ama galiba öyle olmasını istediğim için bir kızım var bir de oğlum olsun isterdim ama ultrason da kıza benziyor sanki 😊 sağlıklı olsunlar da önemli olan o