asenazeynep esra0444 Bu durum kişiden kişiye değişiyor canım, ben çok garip şekilde erken hissetmiştim beklenilenden🙂
asenazeynep cileklimatcha Bin şüküür, sağlıkla da kavuşmak nasip olsuun. Nasıl geçiyor hamileliikk🥰☺️
asenazeynep sevacano Çok şükür canım beniim, yakın zamanda detaylıya gittiysen demen gibi biraz daha ileriye sarkabilir☺️
asenazeynep Cicilininkini Yolun yarısından çoğu gitmiişş🥹🥹Heyecanlanıyorum böyle postlarda haftaları büyük olan bacıları görünce 🥹🥰
Cicilininkini asenazeynep valla gel bide bana sor heyecan korku hepsi bi arada 4. Olmasına ragmen sevincini ilkmiş gibi hissettiren rabbime sükürker olsun ♥️ 🙏🏻
asenazeynep gamze6p Amin çiçeğiim inşallah, vallahi bende aynı…bel ve sırt ağrısı, kramplar🥲Sürekli tıkanan burun ve daha nicesi…ama bir kıpırtısını duyunca her şeyi unutuyorum😂🫠🥳🥰
esrashnn01 asenazeynep üç gün önce görüştük kendisiyle 😂 25inde tekrar görüşeceğiz detaylı ultrasonumuz var şu an 20+4 haftalığız🥰
asenazeynep esrashnn01 Oh ohh maşallah iyiler afiyetteler inşallahh🫣Detaylıda da tatlış pozlar versin inşallaahh🥰
esrashnn01 asenazeynep inşallah canım benim bizim ki biraz haylaz hiç yerinde durmuyor inşallah yarım saatlık muayene bir saat sürmez 😂😂
asenazeynep mehparee_ Yaaa inşallah canım beniimm, devlete mi gidiyorsun özele mi…ben de çok görmek istiyorum ama devlette cihazlar çok eski🥲🥰
annekiz6141 asenazeynep aynen İstanbul’da 2. Doktor’um var ona da çarşamba ya da cuma gidicem cinsiyet öğrenmeye bakalım 🙊
asenazeynep Elifinizz5461 Öyle öyle canım beniim yeterki sağlıkları yerinde olsun, inşallah ağrılar ve dengesi şaşmış hormonlarımız hep düzeleceekk🥹🥹🥰🥰
asenazeynep elifayaz112_ Çok geçmiş olsun canım benim, gönlünü ferah tut. Rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, gittiğin kontrolde içine gönlüne sinen şeyler söylesin doktorun🙏🏻🧿🌸🥰