busonryavrusu cns5117 Canım bugün muayene oldum :) herşey yolunda şükür ellerini ayaklarını oynattı baya büyümüş şükürler olsun normalde 9+5 gösteriyor uygulama ama ultrasonda 10+1 çıktı biraz uzun bi bebek olucak sanırım dedi doktorumuz baya güzel geçti elhamdülillah🥹🌸
cns5117 busonryavrusu Ayy çok sevindim maşallah 🌸 belirtilerin nasl aşırı belirtilerim yok benm . Birde istanbuldasn galiba dr kime gdyorsun memnunmusun
busonryavrusu cns5117 Aşko kasık ağrım olduğunu söylerim ara ara regl ağrısı gibi dedim çok normal dedi mide bulantım yok sadece ara da bi midem bi değişik oluyor o kadar bel ağrısı da var sol tarafımda o kadar :) Acıbadem bakırköy de dr. Özlem KARAAHMET çok tatlı o kadar ilgili ki cidden çok memnun kadım
cns5117 busonryavrusu Benm kasıklarm ilk zamanlar çoktu smdi yok gbi bulantıda yok ama dedgn gbi arada bir garip olıyor gelip geçiypr inş herşey yolundadır🙏🏻 acıbadem fiyatları yüksek baya nekdr ödüyosun ben tüpbebek tedavimi acıbademde yaptm ciddi rakamlar harcadık dr um normal muayeneye girmyor zten o yzden başka dr bulmam gerekti acıbademede devam edemedim prof hüseyin cengizi duydunmu ona aldm randvu haftaya
busonryavrusu cns5117 Aşko benim özel sigortam var Allianz onda da doğum teminatim var içinde ordan ödeniyor bugün 300 lira ödedim bitek hocanın muayene ücreti 3200 sanırım 10 gün sonra da kontrole gidicem ona ücret ödemicem Dediğin hocayı da hiç duymadım
cns5117 busonryavrusu Çok iyimiş ozmn senin için . 3200 oldgna eminmisn ben maslak acıbademde tüpbebek sürecimi geçrdm şmdi normal muayene 10 bin gidemiyorm o yüzden gittgm acaba şubeleri arasında fiyat farkımı oluyor ben bi arayıp soraym senin orayı dr dan da memnunsan düşüneblrm ☺️
busonryavrusu cns5117 Aşkooo Bakırköy Özlem karaahmet unutma bi ara sor muayene ücretlerini bize bugün o fiyatı dedi Ama benim bu dediğim doktor Perinatoloji değil normal kadın doğum doktoru
asenazeynep onal7 Oyy maşallah annesii, çok güzel geçsin tüm kontrolleriniizz🌸 Nasılmış bakalım miniş
asenazeynep Leontiine Hahahaha ayy ne güzel demişsin canım, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla geçer doğumun. Su gibi akıp gitsin 🥳🌸
asenazeynep htcebek Geçip gitmiş olsun inşallah canım benim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin🙏🏻🌸 Amiinn, önemli olan sağlıkları gerçekten. Hepimiz sağlıkla kavuşalım 🌸
asenazeynep borulcem Maşallaahh artık son düzlüklere girilmişş☺️ Sağlıkla gelsin, nasıl geçiyor bu haftalaar
asenazeynep babymom2026 Az kalmış görüşee, inşallah gösterir canım. Ben de bu gidişimde şeker yüklemesi olacak sanırım☺️
asenazeynep Havin49_ Doğrudur canım senin bir de ikizler harici de çocuğun vardı sanıyorsaam, Rabbim kolaylığını bolca versin inşallah 🙏🏻Su gibi geçsin gitsin☺️
asenazeynep busonryavrusu Ah o bel ağrıları 🥲 Siyatik ağrılar başladı bir de ben de. Biraz yorulduğumda kuyruk sokumundaki o kemik sanki isyan bayraklarını çekiyor😒
asenazeynep ebrudefnee Her çocuk farklı oluyor işte, bedenimize de farkları oluyor. Ağrılar sancılar geçip gitsin inşallah hepimizde🙏🏻Sağlıkla kavuşmak nasip olsun canım
asenazeynep Zeliha_plt38 Ayay çok güzel canıımm, su gibi akıp gitsin inşallaahh kolaylıkla ve sağlıklaa kavuş bebişinee🥹🥰🥳