asenazeynep onal7 Oyy maşallah annesii, çok güzel geçsin tüm kontrolleriniizz🌸 Nasılmış bakalım miniş
Leontiine asenazeynep Salı günü 37+2’ydim o zaman gördüm. Bi daha nasipse haftaya perşembe doğumumuz var o zaman tam detaylı göreceğim 😁😁😁😁
asenazeynep Leontiine Hahahaha ayy ne güzel demişsin canım, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla geçer doğumun. Su gibi akıp gitsin 🥳🌸
htcebek asenazeynep 6 haftalıkken ve 10 haftalıkken kanamam oldu progestan kullanıyorum hâlâ daha önce 5 düşüğüm var kistten dolayı ameliyat oldum şubatta inşallahh bu sefer sağlıkla hayırla kavuşuruz miniğimize rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
asenazeynep htcebek Geçip gitmiş olsun inşallah canım benim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin🙏🏻🌸 Amiinn, önemli olan sağlıkları gerçekten. Hepimiz sağlıkla kavuşalım 🌸
asenazeynep borulcem Maşallaahh artık son düzlüklere girilmişş☺️ Sağlıkla gelsin, nasıl geçiyor bu haftalaar
babymom2026 asenazeynep 24+1 haftalığım şu anda önümüzdeki hafta perşembe şeker yüklemesi için gidicem 25 haftalık oluyorum tam o zaman bebişi gösterir inşallah doktorum ☺️
asenazeynep babymom2026 Az kalmış görüşee, inşallah gösterir canım. Ben de bu gidişimde şeker yüklemesi olacak sanırım☺️
asenazeynep Havin49_ Doğrudur canım senin bir de ikizler harici de çocuğun vardı sanıyorsaam, Rabbim kolaylığını bolca versin inşallah 🙏🏻Su gibi geçsin gitsin☺️
asenazeynep busonryavrusu Ah o bel ağrıları 🥲 Siyatik ağrılar başladı bir de ben de. Biraz yorulduğumda kuyruk sokumundaki o kemik sanki isyan bayraklarını çekiyor😒
asenazeynep ebrudefnee Her çocuk farklı oluyor işte, bedenimize de farkları oluyor. Ağrılar sancılar geçip gitsin inşallah hepimizde🙏🏻Sağlıkla kavuşmak nasip olsun canım
Zeliha_plt38 asenazeynep hiç sorma gün geçtikçe heyecan artıyor, hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah, son düzlükler güzel çok şükür ufak tefek ağrılar dışında pek problem yok 😁😊
asenazeynep Zeliha_plt38 Ayay çok güzel canıımm, su gibi akıp gitsin inşallaahh kolaylıkla ve sağlıklaa kavuş bebişinee🥹🥰🥳
asenazeynep kbrkkk Ahahaha oh ohh versin tabii annesi yaaa😅İnşallah bizim beyefendi de cuma günü pozlar verir🫠Gerçi devlete gidiyorum…cihazlar biraz eski olunca poz verse de belli olmaz yavrucum🥲
ferimahh @asenazeynep uygulamada 5+3 yazıyor doktor 10 gün sonra gel dedi. Gittiğimizde kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum çok heyecanlıyız.
asenazeynep ferimahh İnşallah sağlıkla duyarsın canım benim, en tatlış heyecanlaarr.☺️ Herkess çokk farklı zamanlarda duymuşş
asenazeynep Dlrdgn Yaaa siz ne hissediyorsunuuzz, bizim oğluş 11 haftalıkken ben buradayım demişti😅 Sağlıkla görmek kavuşmak nasip olsun canım beniimm
fatmanurbilici esra0444 ben 13 haftalıktan sonra hissetmeye başladım ama 16 haftada daha sık oldu ve saniyeden fazla sürmeye başladı
asenazeynep esra0444 Bu durum kişiden kişiye değişiyor canım, ben çok garip şekilde erken hissetmiştim beklenilenden🙂