asenazeynep İnşallah bir hafta sonra kontrole gideceğiz, sizin kontrolleriniz ne zaman? Kaç haftalık oldunuz şekerler✨🥰🎉🥳
asenazeynep busonryavrusu Maşallaahh sağlıkla da kucağına almak nasip olsun canım, nasıl geçiyor hamilelik?
cns5117 busonryavrusu Selam inşallah iyi geçer bugünkü kontrolün aramızda çok bir hafta farkı yok seninle belirtilerimmizde neredeyse aynı gidiyor o yüzden merak ediyorum senin kontrollerini bu hafta da neler söyledi doktorun nasıl geçti haber verir misin ben de haftaya gideceğim bu kontrol arası biraz uzun oldu beklemek zor oluyor🙏🏻
asenazeynep ebrudefnee Allah bağışlasın canım, sağlıkla da kucağına almak nasip olsun, hamişlik nasıl gidiyorr
htcebek 20+5 Allah izin verirse pazartesi detaylı ultrason var her gideceğimde aşırı heycanlanıyorum rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın💕
asenazeynep htcebek Amin canıım, ben de her gittiğimde heyecanlanıyorum. Hamilelik nasıl gidiyorr iyi misiniizz🌸🥰
asenazeynep betulmommy Ohh sağlıkla da kucağına almak nasip olsun canım beniim, nasıl geçiyor hamilelik yakın günlerimiizz🫠🌸
asenazeynep Zeliha_plt38 Ayy nasıl farklı bir heyecandır şimdi o🥹Bakalım biz de sağlıcakla o haftalara geliriz inşallah. Sende sağlıkla zamanında ve kolaylıkla kavuş bebişine canım beniim, nasıl geçiyor son düzlükler?🌸🥳
asenazeynep Havin49_ Allah bağışlasın canım, çok denk geliyorum postlarda sanaa, hamişlik nasıl gidiyor iyi misiniizz🥳🌸
gamze6p @asenazeynep 20 haftalık olduk bacımsu inşallah Salı gideceğim kontrole detaylı ultrason var 🌸
asenazeynep gamze6p Allah bağışlasın bacım, sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Hamişlik nasıl gidiyorr 🥳🌸
htcebek asenazeynep 6 haftalıkken ve 10 haftalıkken kanamam oldu progestan kullanıyorum hâlâ daha önce 5 düşüğüm var kistten dolayı ameliyat oldum şubatta inşallahh bu sefer sağlıkla hayırla kavuşuruz miniğimize rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
asenazeynep Elifinizz5461 Ohh kocaman olmuş civciv, sağlıkla kavuşun birbirinize annesi 🌸🥳 Nasıl gidiyor hamişlik
Elifinizz5461 asenazeynep Amin inşallah teşekkür ederim 🥰🤲 arada ağrılarım oluyor tabi ve hormonlardan kaynaklı durumlar olabiliyor ama çok şükür iyiyiz güzel gidiyor yeterki bebişimiz sağlıkla gelsin 🐣💕
Zeliha_plt38 asenazeynep hiç sorma gün geçtikçe heyecan artıyor, hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah, son düzlükler güzel çok şükür ufak tefek ağrılar dışında pek problem yok 😁😊