asenazeynep cileklimatcha Bin şüküür, sağlıkla da kavuşmak nasip olsuun. Nasıl geçiyor hamileliikk🥰☺️
sevacano asenazeynep 22+4olduk en son 28kasımda gitmişdim 30aralıkta çağırdı ama detaylıya gıttım çarşamba gördüm diyorum biraz geç gideyim 10undan sonra her şey yolunda çok şükür 🙏🏻
asenazeynep sevacano Çok şükür canım beniim, yakın zamanda detaylıya gittiysen demen gibi biraz daha ileriye sarkabilir☺️
asenazeynep Cicilininkini Yolun yarısından çoğu gitmiişş🥹🥹Heyecanlanıyorum böyle postlarda haftaları büyük olan bacıları görünce 🥹🥰
Zeliha_plt38 Quen_14 1 gün var aramızda bakalım doğumdan sonra tekrar konuşalım hangimiz önce dogurcak 🤭 cinsiyeti ne bebisin
gamze6p @asenazeynep amin aşkım hepimiz sağlıkla kolaylıkla alalım kucağımıza inşallah 🌸💝 hamişlik iyi gibi sadece bel ağrıları çekilmez oluyor 😌🥲senin nasıl gidiyor bacım
asenazeynep gamze6p Amin çiçeğiim inşallah, vallahi bende aynı…bel ve sırt ağrısı, kramplar🥲Sürekli tıkanan burun ve daha nicesi…ama bir kıpırtısını duyunca her şeyi unutuyorum😂🫠🥳🥰
bohembircadi asenazeynep 31+4 haftalığız. Haftaya çarşamba progestan bitince bi kontrole gideceğiz 🙏🏼🌸💗
mehparee_ asenazeynep 27+3 Salı günü görüş günü 🥹 geçen sefer gittiğimde yüzünü görememiştim inşallah bu sefer görürüz
asenazeynep mehparee_ Yaaa inşallah canım beniimm, devlete mi gidiyorsun özele mi…ben de çok görmek istiyorum ama devlette cihazlar çok eski🥲🥰
Quen_14 Zeliha_plt38 cinsiyeti kız benim ilk doğum sezeryan olduğu için bu biraz erken olacak bakalım sizinde sürekli ve sırayla bi yeriniz ağrıyormu acaba 🥲
Elifinizz5461 asenazeynep Amin inşallah teşekkür ederim 🥰🤲 arada ağrılarım oluyor tabi ve hormonlardan kaynaklı durumlar olabiliyor ama çok şükür iyiyiz güzel gidiyor yeterki bebişimiz sağlıkla gelsin 🐣💕
asenazeynep Elifinizz5461 Öyle öyle canım beniim yeterki sağlıkları yerinde olsun, inşallah ağrılar ve dengesi şaşmış hormonlarımız hep düzeleceekk🥹🥹🥰🥰
Zeliha_plt38 Quen_14 bizimki de erkek ilk doğumum olcak inşallah çok şükür oyle beklediğim gibi bi ağrım yok benim ya nefes daralması var çok ayakta kalırsam bel ağrısı oluyo bide ara sıra nadir şekilde bacak-kalça krampları çok fazla da kilo almadim ben belki de ondan dolayi çok agirlasmis hissetmiyorum kendimi
Quen_14 Zeliha_plt38 bende sadece 6 kiloya yakın aldım nefes darlığı normal erkek çocukları daha yukarda oluyomuş ben oğlumu hep kaburgalarımın altında hissediyodum kız daha aşağıda ama hep ağrılarım var anlamadığım şekilde 🥲
elifayaz112_ asenazeynep 25 haftalık olduk bizim kontrole daha var 9 Ocak da gidicem ama bebeğin böbreğinde genişleme var dedi o yüzden suyumu kontrol ediceklermiş içim de hep bir korku aranızda böyle olan var mı
asenazeynep elifayaz112_ Çok geçmiş olsun canım benim, gönlünü ferah tut. Rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, gittiğin kontrolde içine gönlüne sinen şeyler söylesin doktorun🙏🏻🧿🌸🥰
asenazeynep egeansea Ayyy ben bile heyecanlandım😅Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin canım benim, inşallah su gibi akıp giden doğumun olsuunn🥹