Fatma_furkan1996 deletedmom43191 ahh rize çok güzel gerçekten masalsı🥰balayımızı orada bungalov da yapmıştık o günden beri hep oranın hayalini kuruyorum inşallah tekrardan gitmek nasip olur 🥹
annekiz6141 LadyX 2. Gebelık coh zorrrr 3 yasındakı kızım çok zorluyor bcım benı sabah 5 buçukta uyudu şaka gibi ama gerçek 🤦♀️
Fatma_furkan1996 annekiz6141 gerçekten 2.gebeliğim bu kadar zor geçeceğini hiç düşünmemiştim 3 yaşında ki oğlum ben çok yıprattı dediğin gibi bütün gün tek başımıza inan sabah erkenden geldi anne karnım aç dedi inan kalkamadım 😞
asenazeynep LadyX Şu an ev toplanmış, kahvaltı hazırlanmış, işlerin hepsi bitmiş…birazdan buradan uzaklaşıp eşimle güzel bir tatil haftası planlanmış…mükemmel olurdu🥹🌸
annekiz6141 Fatma_furkan1996 oyy kurban olurum ona.. Benim kızın yemekle arası yok aslında yemekte demeyelım kahvaltıyla hıc sevmiyor ya çocuk alıstı kalabalıga kalabalıkta yıcek 🤦♀️ bıde haspam sinirleniyor karnıma vurmaya çalışıyo da gotten bacak boyu yetmiyo jddhhshshs
Fatma_furkan1996 annekiz6141 😅😅sorma ya benim oğlum da karnımla çok fazla oynuyor korkusundan karnımı sevemiyorum artık