Cinarsaitinannesi LadyX Günaydın canım şuan beni yüzüstü uzanmak mutlu ederdi 33 haftalık oldum çok özledim yüzüstü yatmayı
bebeklerim__ LadyX hahahahaha sesli guldum ama oyle napayim ne güzel hayal yazıyordum sonra gitti 😂😂😂😂
LadyX bebeklerim__ 😂 bari de ki uslu bir çocuk olmuş büyümüş kız kardeşine abilik yapıyor elinden tutuyor gezdiriyor oyunlar oynatıyor
juli_naz LadyX bende kuzum ya …geçen sene arkadaşlar gitti çok soğukmuş dediler ama değer bence popomuzun donması 😂😍
LadyX juli_naz yeni bir tren geliştirmişler kuzey ışıklarına özel onu gördün mü canım böyle her yeri camdan
annekiz6141 LadyX bacım bende orman ıcınde bır evde tek basıma 🤣😅😅😅 kocadan da, kızcemın 3 yaş sendromundan yıldım 🤣 böyle hafıf lapa lapa kar yagıyor ufff ben o sallanan salıncakta ufff yanımda da ateş yanıyor elımde çayyy üffff hayalı bıle çok güzel 😅😅🥰🥰🥰
Fatma_furkan1996 LadyX günaydın canım şuan tek isteğim hayırlı sağlıklı bir şekilde doğurmak grip peşimi bırakmıyor bir türlü inşallah doğuma gripli bir şekilde gitmem daha sonra da tabiki de güzel bir tatil yapmak kocamın da benim de çok ihtiyacımız var